Ramona Olaru si Cuza s-au impacat. Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti

Ramona Olaru si Cuza nu pot sta despartiti prea mult timp! Apropierile dintre cei doi amorezi, surprinse de paparazzi!

Ramona Olaru si Cuza de la ”Noaptea Tarziu” s-au impacat, din nou. Se pare ca cei doi amorezi nu pot sta departe unul de celalalt, iar povestea de iubire dintre ei este una cu scantei. Multe certuri si impacari, insa dragostea dintre ei pare destul de puternica sa-i uneasca, din nou, dupa fiecare despartire.

Asistenta TV si Cuza au fost surprinsi impreuna la un restaurant din Capitala, acolo unde au celebrat ultima impacare. Cei doi ”fosti” nu pot sta prea mult timp despartiti, iar acest lucru reiese din fotografiile surprinse de paparazzi Cancan. Foarte imbracati, Cuza si Ramona au luat masa la un restaurant din zona Baneasa. La un moment dat, se observa cum blondina se apropie tot mai mult de barbatul pe care-l iubeste, semn ca lucrurile merg spre bine.

Iulian Adrian Popescu, alias Cuza si Ramona Olaru au avut parte de multe suisuri si coborasuri in relatie, insa au reusit sa treaca peste toate si sa formeze din nou un cuplu. In trecut si-au adus diverse acuze si s-au intepat reciproc.

loading...
La un moment dat, Ramona il acuza pe Cuza in mediul online, cum ca ar fi gelos si posesiv. Asistenta TV a mai marturisit ca a facut o pasiune pentru ”barbati de nimic”. Se pare ca Ramona a trecut peste toate acestea si a revenit la ganduri mai bune. Dragostea dintre cei doi are prioritate.
”Imi pare rau. Eu nu sunt Adele. Nu-ti doresc tot binele din lume si nici sa gasesc pe cineva ca tine. Totusi, vreau sa dau foc lucrurilor tale”, scria Ramona Olaru, pe Instagram, in perioada in care era despartita de Cuza.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro