Regretele indragitei prezentatoare, Teo Trandafir

Teo Trandafir a povestit care sunt planurile ei de viitor si cum va petrece de sarbatori. Indragita vedeta a marturisit cat de greu i-a fost anul acesta si cum a trecut peste toate provocarile.

Intr-un interviu acordat pentru click.ro, prezentatoarea emisiunii „Teo Show’ (Kanal D) a povestit cat de dificil a fost anul acesta sa faci televiziune. Ea a recunoscut ca a fost o provocare mare sa faca divertisment in vremea coronavirusului si a depus un efort considerabil pentru a ajunge la inima oamenilor apasati de griji si nesiguranta creata de pandemie.

„A fost cel mai greu an din viata tuturor. In ciuda faptului ca noi am muncit, am fost pe micile ecrane, nu am fost ca altadata. Este dificil sa faci televiziune fara public, pentru niste oameni apasati de griji, sa nu stii ce isi doresc sau sa cauti subiecte care sa fie pe placul lor, sa le aduca bucurie intr-o perioada gri. Cand crezi ca te-ai adaptat, ai inteles ce se doreste, lucrurile se schimba. Oamenii sunt intr-o stare ciudata, ceea ce este firesc’, a spus Teo in interviu.

Sarbatorile le-a petrecut intotdeauna alaturi de cei dragi. Teo nu este adepta petrecerilor si al evenimentelor organizate in aceasta perioada, motiv pentru care ea va sta acasa cu fata ei, Maia. Referitor la ceea ce va pune pe masa, simpatica prezentatoare este amatoare a mancarurilor usoare, astfel ca meniul ei va fi unul atipic in care se vor regasi preparate grecesti.

loading...
„Voi petrece acasa, ca toata lumea. Niciodata nu am fost fost un fan al marilor chermeze (…) ne bucuram de timpul petrecut impreuna, ne uitam la televizor. Craciunul este despre altceva, nu despre taiatul porcului si mancaruri. Are un substrat spiritual, este o perioada de cumpatare (…) Este posibil ca de Craciun sa mancam greceste, pentru ca suntem amatori de mancare usoara si avem un restaurant grecesc foarte bun in zona, in care avem incredere’, a mai declarat Teo.

Teo Trandafir isi doreste ca anul 2021 sa fie unul mai bun, sa aiba loc de munca si sa fie sanatoasa. Mai mult de atat, vedeta TV a declarat ca pe termen lung isi doreste sa traiasca si atat. Ea nu isi mai face planuri pe termen luni mai ales in vremurile pe care le traversam.

„Sper sa fiu vie, pentru ca la vremurile pe care le traim este dificil sa te proiectezi in timp. Ma gandeam la prietenii mei care s-au imbolnavit si care aveau planuri, proiecte. Este o greseala sa te gandesti ca tu nu poti fi afectat, pentru ca lovitura va fi dubla’, a concluzionat Teo Trandafir.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro