Surpriza uriasa pentru fanii Puterea Dragostei!

Asteptarea a luat sfarsit! Va spunem azi cine este barbatul alaturi de care Biancai Comanici va prezenta o emisiune online la Kanal D. Culmea, fanii Puterea Dragostei il cunosc destul de bine!

Asteptarea a luat sfarsit! Va spunem azi cine este barbatul alaturi de care Biancai Comanici va prezenta o emisiune online la Kanal D. Culmea, fanii Puterea Dragostei il cunosc destul de bine!

Fanii Biancai Comanici sunt in extaz de cand preferata lor a anuntat noul proiect online pe care il va avea la Kanal D. Castigatoarea ambelor sezoane a emisiunii-fenimen Puterea Dragostei va prezenta doua emisiuni care, cu siguranta, vor avea un succes mare. Bruneta si-a pus fanii pe jar odata cu acest anunt, mai ales ca, a anuntat ea, va avea un coprezentator „dragut si carismatic”.

„Dragii mei, am vazut ca ati primit cu mare bucurie vestea ca am inceput o colaborare cu Kanal D. Nu vreau sa va dezvalui foarte multe, pentru ca vreau sa pregatesc asa cum trebuie aparitia mea. Va spun doar atat: voi avea doua emisiuni online. Una are legatura cu zodiile, a doua cu… trendurile. Si inca ceva. Nu voi fi singura. La unul dintre proiecte voi avea alaturi de mine un coprezentator dragut si carismatic. Da, da, e barbat!”, a marturisit Bianca Comanici, pentru WOWbiz.ro.

loading...
Ei bine, astazi va spunem, in exclusivitate, cine este colegul Biancai Comanici in urmatorul proiect online Kanal D pe care frumoasa bruneta il va incepe in curand! Este vorba despre jurnalistul Alex Mihei, membru vechi al echipei online Kanal D.

Acesta are o experienta indelungata in presa tv si cea online, el fiind, de-a lungul anilor, atat reporter tv de stiri si divertisment cat si jurnalist online. In prezent, Alex Mihei este „creierul” activitatii Video Online de la Kanal D si cel care va da viata mult asteptatului proiect alaturi de Bianca Comanici!

„Este un proiect indraznet, o provocare chiar si pentru mine. Stiu ca fanii Puterea Dragostei asteapta cu sufletul la gura revenirea Biancai Comanici si sunt sigur ca proiectul pe care il vom incepe impreuna in mediul online va fi unul de mare succes. Avem tolba plina de surprize pentru fani si nu numai, asa ca tot ce va ramane de facut este sa stati aproape de noi si in special cu ochii pe canalul de youtube WOWnews!”, a declarat Alex Mihei

Bianca de la Puterea dragostei este extrem de noul ei job si, chiar daca nu a mai prezentat pana acum, este pregatita sa isi incante fanii, pe care i-a indemnat sa fie cat mai activi.

„Vor fi doua emisiuni, una despre zodii, iar cealalta despre trenduri. O sa discutam despre orice. O sa am un coleg, n-o sa va spun despre cine este vorba. Sunt la inceput, o sa imi fie destul de greu sa prezint pentru ca o sa fiu prezentatoare, o sa am inca doi colegi si invitati. O sa fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmata si emotionata.

Vreau sa interactionati. Aceste live-uri vor fi facute pentru voi, pentru a va face sa va simtiti voi bine. O sa fie ceva de genul „Totul despre Puterea dragostei” by Cornelia Ionescu. V-am spus, ma gandesc la emisiunea cu zodii pentru ca va trebui sa interactionati foarte mult. Poate o sa ajungem sa citim toate comentariile, toate zilele de nastere”, a declarat Bianca Comanici, intr-un live pe Youtube.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro