Un fost concurent de la Puterea Dragostei este in doliu.

Un fost concurent al sezonului trei Puterea Dragostei trece prin momente cumplite!

Paul de la Puterea Dragostei a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti ai sezonului trei. Tanarul a fost descalificat din competitie, iar dupa ceva timp a reusit sa-si gaseasca jumatatea in afara casei Puterea Dragostei.

Paul trece prin clipe foarte grele, dupa ce a pierdut o persoana draga lui, mai exact pe unul dintre parinti. Tatal lui Paul s-a stins din viata, chiar inainte de Craciun, iar suferinta fostului concurent de la Puterea Dragostei este de nedescris.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat un mesaj plin de durere, dupa ce si-a pierdut tatal, inainte de sarbatorile de iarna. Cand ii era lumea mai draga, aceasta tragedie s-a abatut asupra fostului concurent.

loading...
„Azi, 19 decembre, o zi blestemata, o zi in care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Si aceasta fiind tatal meu…Tatal meu natural, sange din sangele meu s-a stins astazi! Intr-o oribila zi! Intr-o saptamana oribila cu probleme! In luna de Craciun! Inainte cu cateva zile de Craciun! De unde a provenit acest chin inainte de Craciun? A cui sa fie vina? Totodata eu tot cred in Dumnezeu si il iubesc pe Dumnezeul meu pentru ca stiu ca acolo sus o sa fii bine si ingerii domnului o sa fie langa tine si o sa aiba grija de tine! Si o sa vezi ca o sa te fac mandru! Si o sa urmaresti de acolo de sus din ceruri cum o sa imi implinesc toate visele! Iti promit asta, tata! Dumnezeu sa fie cu tine…si odihneste-te in pace!”, este mesajul dureros postat de Paul, fostul concurent al sezonului trei Puterea Dragostei.
Tanarul este sustinut de catre familie, apropiati, dar si de noua iubita cu care este impreuna inca de la iesirea din competitie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro