Vulpita si Viorel s-au lansat in afaceri. Cu ce se ocupa si cati bani au obtinut

Nu, nu este nicio gluma! Vulpita si Viorel Stegaru s-au lansat in lumea afacerilor. Si, desi inceputul e mai greu in orice afacere, cei doi soti au avut ieri o zi plina! Ei au mers prin sat, din casa in casa, ca sa-si promoveze afacerea. Si-au dorit sa ajunga chiar si la edilul primarului, insa, pana sa-l strige la poarta, au primit multe laude din partea vecinilor care i-au laudat pentru initiativa lor.

Veronica si Viorel Stegaru s-au mutat in urma cu mai bine de doua saptamani in satul Focsanei, situat in comuna Vadu Pasii din judetul Buzau. Si s-au gandit sa isi indulceasca vecinii, asa ca au pus bazele unei afaceri cu mult zahar. Ieri, avand zeci de prajituri facute de Vulpita, ea si sotul sau au pornit pe ulitele localitatii si au avut o vanzare foarte buna. Iar primul client l-au gasit la doar cativa pasi de curtea lor.

„Ce fel de prajituri aveti, domnule?”, a intrebat unul dintre sateni.
„Cu ciocolata”, au raspuns mandri sotii Stegaru.

In timpul promovarii afacerii, cei doi au primit si o intrebare mai delicata.

loading...
„Si daca nu avem bani, ne dati pe datorie?”, a fost curiozitatea unuia dintre localnici, iar cei doi viitori parinti au raspuns clar si raspicat: „Pe datorie, nu!”

Vulpita si sotul ei vor sa faca bani sa nu mai zica lumea din jur ca nu se apuca de treaba.

La finalul actiunii, cei doi soti au strans o suma cat sa le ajunga pentru cateva zile, avand in vedere ca pretul pentru o prajitura a fost 5 lei. Vecinii au fost incantati de initiativa celor doi si le-au facut urari de bun augur, sa le mearga tot mai bine.

„Au zis sa continuam. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic”, a declarat Vulpita in emisiunea „Acces Direct”.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro