Alex Bodi radiaza de fericire langa Daria Radionova!

Alex Bodi si Daria Radionova par mai fericiti ca niciodata impreuna.

Alex Bodi si Daria Radionova formeaza un cuplu de cateva luni de zile. Daca la inceputul relatiei lor, afaceristul din Medias si tanara din Londra au fost mai discreti, acum nu mai ascund deloc cat de fericiti sunt unul langa celalalt.

Miezul noptii i-a prins in vila din Tunari in care stau impreuna momentan si, desi nu au petrecut intr-un club de fite, cum poate s-a intamplat in alti ani, nu parut deloc deranjati de acest lucru.

Au avut cativa prieteni aproape si un foc de artificii spectaculos, iar la trecerea dintre ani s-au imbratisat si s-au sarutat patimas. Momentele de tandrete au fost filmate si publicate pe paginile lor de pe retelele de socializare.

loading...
Daria Radionova este urmarita pe pagina ei de Instagram de peste 200 de mii de persoane. Tanara este extrem de apreciata in mediul online, iar de Revelion nu a putut sa nu le transmita fanilor un mesaj.

„Un an nou fericit tuturor urmaritorilor mei, cu multa dragoste si fericire in 2021”,a scris Daria Radionova pe pagina

„Sa lasam toate lucrurile urate in 2020 si sa avem cu totii un 2021 luminos”,a mai scris ea.

In noaptea dintre ani, tanara a ales sa poarte o rochie neagra, mulata, care i-a scos silueta in evidenta. Desi, dupa cum a recunoscut chiar ea, este adepta tinutelor sport, de Revelion a atras toate privirile cu tinuta ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro