Alex Velea, gelos pe Culita Sterp?

Culita Sterp a vorbit despre Antonia intr-o emisiune tv, iar Alex Velea i-a dat block. Ce s-a intamplat apoi.

Culita Sterp a fost rugat sa comenteze aspectul fizic al unor cantarete, iar in topul preferintelor sale a fost bineinteles frumoasa Antonia. Despre alte dive din showbiz insa nu a avut prea multe cuvinte de lauda.

Artistul, originar din Hateg, a vorbit si despre pasiunea sa de a calatori. Culita Sterp a vizitat toate colturile lumii, fiind invitat la numeroase concerte, atat in tara, cat si in strainatate, insa artistul declara ca si-ar dori sa ajunga si in alte destinatii.

„As vrea sa merg in Bali, in Indonezia sau in Maldive. Acolo nu am fost. Am fost in Thailanda, in Phuket. E ca si cum ai fi in Rai, parca e o alta lume.

loading...
Intr-adevar sunt mancaruri bizare. Fiecare tara are cultura ei. Pana la urma si noi taiem gaina, porcul. Nu consider ca mancarea e ceva wow… E un miros specific pe strada, intr-adevar. E un miros ciudat ca ei fac mancarea acolo pe strada, ei mananca fructe de mare cum mancam noi painea…”, a declarat Sterp la Teo Show.

Invitat in emisiunea Teo Show, Culita Sterp a fost rugat de Bursucu sa isi aleaga preferatele dintr-o serie ce includea cele mai frumoase vedete de pe plaiurile mioritice. Cantaretul a tras linie si le-a ales in final pe Ioana Filimon si pe Antonia.

Castigatoarea topului a fost detasat Antonia, pe care artistul a umplut-o de laude. Ulterior, Culita s-a aratat nedumerit de faptul ca Alex Velea i-a dat block pe Instagram, spunand ca nu are motive sa fie gelos.

„Cea mai frumoasa dintre toate este Antonia. Am vazut ca Alex Velea mi-a dat block pe Instagram, probabil ca este o greseala”, a mai spus Culita la Kanal D.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro