Amna, primele declaratii despre relatia cu Jador!

Desi parcursul Amnei la Survivor Romania a fost destul de scurt din cauza accidentarilor repetate si a fost eliminata din competitie, frumoasa blonda a dezvaluit cateva detalii despre unul dintre cei mai controversat concurenti din tabara Faimosilor si anume Jador.

Amna a fost prima concurenta eliminata de la Survivor Romania 2021, insa blonda a dezvaluit ca a pastrat o legatura frumoasa cu aproape toti concurentii desi parcursul ei a fost destul de scurt in cadrul competitiei. Mai mult, cantareata a spus ca in momentul de fata din momentul in care a parasit Arena, nu mai are voie sub nicio forma sa vorbeasca sau sa ceara detalii despre fostii ei colegi aflati inca in competitie, asa ca singurul lucru, spune Amna, este sa ii priveasca de la televizor.

Dupa eliminarea Amnei, concurentii din tabara Faimosilor ramasi in competitie, au vorbit despre plecarea colegei lor si au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei:”Ma bucur ca a plecat pentru ca avea probleme grave de sanatate si trebuia sa mearga sa le rezolve. Ma bucur ca a venit aici si am cunoscut-o, a spus Jador. Este o fata extraordinara. Este o fata foarte buna, cu suflet mare, are scoala vietii, imi pare bine ca a venit aici. Pentru ea a fost ok ca a trebuit sa plece, au fost de acord si ceilalti concurenti care au aprobat plecarea Amnei.
loading...
In momentul de fata, Amna se recupereaza dupa accidentari. A iesit din spital insa mai are cateva zile de stat in Republica Dominicana pana sa poate reveni in Romania. Intrebata de un fan ce relatie a avut cu Jador in cadrul competitiei, Amna a dezvaluit fara rezerve ca: „Jador este foarte ok, am avut o chimie foarte stransa cu el si da, este un om foarte misto!”

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro