Amna si Lucian Barbu de la Survivor, filmati in aceeasi camera de hotel.

Amna si Lucian Barbu au fost eliminati din emisiunea Survivor, dar se pare ca acest show i-a apropiat destul de mult. Sa fie vorba despre un nou cuplu aparut in concursul de la Kanal D? Ramane de vazut ce se intampla in continuare.

Lucian Barbu de la Survivor, unul dintre concurentii cu mari sanse la Marele Premiu, a fost nevoit sa se retraga din competitie, in urma unei accidentari care nu ii va mai permite sa continue. Concurentul va parasi Republica Dominicana in urma unei accidentari grave petrecute in timpul celui de-al doilea meci pentru imunitate.

Cei doi au avut sansa sa petreaca mai mult timp impreuna, dupa ce si Amna s-a accidentat grav in emisiune. Cantareata i-a uimit pe fanii ei dupa ce s-a filmat in camera de hotel, alaturi de Razboinicul care le-a furat inimile romancelor. Momentan nu se stie daca s-a infiripat sau nu o idila intre cei doi, dar imaginile i-au pus pe ganduri pe fanii lor.

Lucian Barbu, concurent in echipa Razboinici, de la Survivor, are 33 de ani si este profesor de inot. A trecut prin episoade dificile in copilarie, unele marcandu-l profund. La 11 ani a fost diagnosticat cu hepatita A..

loading...
„Cand mama era insarcinata cu mine, la 3 luni, i s-a spus ca nu voi iesi viu… A fost o sarcina toxica. Doctorii i-au spus ca nu voi supravietui, ca probabil va avorta la cinci luni. Insa a reusit sa duca sarcina la termen, chiar si asa, doctorii i-au spus ca voi fi o leguma toata viata, povestea emotionat Lucian Barbu, inainte de a pleca la Survivor Romania.

Lucian Barbu a trecut prin momente grele de-a lungul vietii. Nici doctorii nu ii dadeau sanse la viata, insa soarta i-a pregatit alte surprize.

„Cand mama era insarcinata cu mine, la 3 luni, i s-a spus ca nu voi iesi viu… A fost o sarcina toxica. Doctorii i-au spus ca nu voi supravietui, ca probabil va avorta la cinci luni. Insa a reusit sa duca sarcina la termen, chiar si asa, doctorii i-au spus ca voi fi o leguma toata viata’, povestea emotionat Lucian Barbu, inainte de a pleca la „Survivor Romania’.

Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se inscrie la castingul Survivor Romania.

„Sunt ambitios, chiar daca nu am o gena foarte buna pentru sport. Am fost un copil slabut, bolnavicios, dar am devenit bun cu multa vointa si munca. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, desi ma tachina ca nu pot trece de preselectii. M-am ambitionat. Mi-a spus sa fiu eu, sa imi tin in frau’, a povestit razboinicul Lucian.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro