Andreea Balan isi indeamna fanii sa doneze pentru salvarea unei fetite diagnosticate cu cancer

La doar 17 ani, pe Nicoleta viata a pus-o la grele incercari. Fata a fost diagnosticata cu cancer, iar acum are nevoie de bani pentru tratament

Andreea Balan isi indemna fanii, prin intermediul retelelor soaciale, sa ajute la salvarea Nicoletei, o adolescenta de doar 17 ani, din Pascani, care a fost recent diagnosticata cu o boala crunta, cancer la cap, fata si gat. De asemenea, si artistul Abi Talent a postat un Instastory in care-si indemna fanii sa puna umar de la umar in salvarea fetei.

Pa pagina de Facebook, Andreea Balan posteaza regulat campanii de strangere de fonduri pentru copii care s-au imbolnavit de boli extrem de grave. Recent, pe contul sau de Instagram, vedeta a postat o poza in care-si indemna cei 1.4 milioane de urmaritori sa o ajute pe Nicoleta, o fata prea tanara pentru problemele pe care le are.

Fetita a fost internata in data de 13 octombrie 2020 la la Spitalul Clinic de Copii Sf. Maria din Iasi, iar la cateva zile, in urma unei biopsii, tanara a fost diagnosticata cu tumoare maligna la cap, gat si fata. Aceasta a inceput chimioterapia, insa starea ei s-a agravat vizibi. Pe 30 decembrie, anul trecut, a fost externata din spital, iar medicii din romania au trimis-o acasa cu un tratament si foarte putine sanse de trait.

loading...
Salvarea ei vine de la o clinica

din Turcia, care i-a mai dat o sansa la viata, insa aceasta sansa vine si cu un pret. Familia nu are posibilitati materiale si astfel se bazeaza pe omenia romanilor, sperand ca-si vor mai vedea fata vindecata.
Pe Facebook s-a facut deja o pagina cu donatii, unde toata lumea poate ajuta.

„Va plangeti ca va este greu, ca nu aveti asta, aia si cealalta? Va spun eu ce e cu adevarat greu! Sa fii mama de copil cu cancer! Sa fii tata! Un tata puternic, sprijin si protectie pentru nevasta si 3 fete! Sa fii tata si sa fii ingenunchiat de durerile fetitei lui! Sa ti se prabuseasca lumea si sa nu stii incotro s-o ei! Asta e greul… Sa fii mama si sa fii pusa in situatia de a alege, iti intubam copilul sau il ei acasa ca oricum nu mai are sanse!Nico este cauza mea azi! Cred in Dumnezeu si cred in minuni. Cred si trebuie ca Nico sa fie bine. Multa lume imi spune ca sunt ingerul lor… Ei azi eu am ingerul meu doamna Munteanu.

In ea stau sperantele mele, a parintilor si a tuturor celor care o cunosc pe Nico! Actele ei medicale vor ajunge dimineata pe biroul unui medic din Turcia! Va spun si despre familie, o familie onesta, decenta si muncitoare, nu au cerut nimic niciodata, au de toate si zahar si ulei di cartofi…. Nu de asta au nevoie, ci de sprijin financiar! RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX, spune o femeie pe grupul de pe Facebook.

Ieri, 21 ianuarie 2021, Nicoleta a plecat in Turcia, iar pentru ea s-au strans deca 15 mii de dolari, insa este nevoie de mult mai mult, pentru ca acesta este doar inceputul in procesul de vindecare al fetitei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro