Andreea Mantea, mamica de fetita?! Declaratii emotionante

Frumoasa prezentatoare TV a facut declaratii pline de emotie in “Trairi alaturi de Andreea Mantea”!

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din Romania. Vedeta isi expune viata privata in fiecare luni, in reality-ul “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, difuzat la ora 22:30, la Kanal D. Bruneta are parte de multe evenimente frumoase, pe care doreste sa le arate si celor din spatele televizorului.

Alaturi de David, baietelul ei, Andreea Mantea traieste cele mai frumoase aventuri.

In editia de luni seara, 18 ianuarie, Andreea Mantea a dezvaluit cateva lucruri emotionante. Pe langa faptul ca vedeta este pusa pe treaba si pe…renovari,
prezentatoare a mai dezvaluit un mic secret, in momentul in care isi aranja cerceii. Andreea si David au avut un dialog de-a dreptul siropos:

loading...
„Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi si vreau sa am grija de ei, nu vreau sa ii stric. Ma gandesc ca poate o sa fac o fetita si o sa ii las cerceii mei”, spune Andreea Mantea, in timp ce-si aranjeaza cerceii.

David, insa, nu e de acord ca

mama lui sa mai faca un copil: „Incearca, dar o sa vezi ca maine nu o sa te doara burtica”.
”Pai nu te doare burtica de la bebelus”,adauga frumoasa prezentatoare TV.

Vedeta este mai hotarata ca oricand sa faca schimbari in locuinta si incepe cu bucataria. Andreea asterne pe tabla ce proiecte de amenajare interioare are in plan si, fara sa stea prea mult pe ganduri, trece la a cauta ofertele de bucatarii.

Procesul de cumparare se anunta unul anevoios, iar decizia finala, si mai dificila.
Ajunsa la comerciant, ea la randu-i fiind o buna negociatoare, Andreea Mantea este interesata, pe langa texturi si modele, de discounturile si reducerile oferite de acesta.

loading...
“Blatul de bucatarie s-a crapat. Peste tot, crapaturi mari, crapaturi mici… Ce garantie primesc la blatul acesta? Ce reducere imi vei face? Vreau sa stiu inca de pe acum. Vreau reducere din start si eu dupa aceea sa imi aleg materialele.

Vreau din acela scump, pe care sa tai. Daca vreau sa toc cu satarul, vreau sa toc pe blat. Mi-am luat un satar foarte dragut si daca, mai nou, exista si cineva in viata mea, un barbat, il pun sa toace doar cu satarul”,spune Andreea Mantea.

Dupa discutii si informatii acumulate despre texturi, modele, culori, intreaga etapa a procesului de achizitie se reduce la executarea proiectului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro