Andreea Marin, insarcinata la 46 de ani?!

Andreea Marin nu a renuntat la visul de a deveni mama pentru a doua oara. Mai mult, acesta pare mai aproape decat oricand.

Andreea Marin trece prin schimbari spectaculoase, atat pe plan profesional cat si personal. Intoarsa in studioul de televiziune – ea realizeaza emisiunea ”Nu exista nu se poate”la Televiziunea Romana – vedeta traverseaza si o perioada fasta din punct de vedere emotional, alaturi de iubitul ei, Adrian Brancoveanu.

Numele emisiunii de la TVR nu pare deloc ales intamplator: pentru Andreea Marin nimic nu pare imposibil, chiar daca ne referim la un lucru aparent greu de realizat la 46 de ani, aducerea pe lume a unui nou copil.

In preajma Andreei Marin, zvonurile legate de o posibila sarcina nu sunt deloc noi. Fosta Zana a Surprizelor nu a ascuns niciodata faptul ca isi mai doreste

un copil, insa a exclus din start varianta fertilizarii in vitro. Totusi, exista indicii ca Andreea ar putea da in curand si fanilor ei vestea cea mare.

loading...
Cel mai important dintre ele este ca vedeta si-a schimbat total vestimantatia, stilul, iar transformarile fizice au devenit evidente. Recent, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta la cumparaturi alaturi de fiica ei, Violeta.

Andreea a fost extrem de greu de recunoscut, dar asta nu datorita mastii de pe figura ci din cauza tinutei cu totul neobisnuite. Andreea Marin a lasat hainele elegante sau si a apelat la o tinuta sport. Nici urma de pantofi cui sau alte artificii… Vedeta parea mai degraba sa-si doreasca sa fie cat mai comoda sau chiar sa ascunda ceva, mai ales ca vorbim de haine foarte largi…

In studioul de televiziune, Andreea nu poate purta haine sport, iar acest lucru lasa la vedere faptul ca vedeta a luat cateva kilograme. Pentru a ascunde, totusi, formele ceva mai generoase, ea apeleaza destul de des la tinute de culoare inchisa.

Recent, Andreea Marin vorbea despre posibilitatea de a deveni mama pentru a doua oara. Aparent surprinzator, vedeta nu excludea aceasta varianta, ba din contra.

„Imi mai doresc un copil, dar si Dumnezeu trebuie sa fie cu mana pe umarul meu. Da, mi-as dori, sunt deschisa. Nu am ajuns sa renunt la dorinta de a mai avea un copil pe care sa il fac pe cale naturala”, spunea Andreea Marin cu ceva vreme in urma.

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr, a implinit 14 ani la mijlocul lunii decembrie. Andreea a luptat mult pentru a o avea pe Violeta si chiar a povestit ca a trecut prin trauma pierderii a doua sarcini pana cand sa reuseasca sa devina mama.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro