Ben Affleck si Ana de Armas s-au despartit dupa un an de relatie!

Dupa doar un an de relatie, Ben Affleck si Ana de Armas au decis ca este momentul sa se desparta. Cei doi au jucat impreuna in thrillerul psihologic „Deep Water”.

Ben Affleck si Ana de Armas si-au spus „ADIO” dupa doar un an de relatie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Deep River”.

Ben Affleck si Ana de Armas si-au inceput relatia dupa ce actorul s-a despartit de Shauna Sexton, frumosul model Playboy in varsta de 22 de ani.

O sursa din anturajul celor doi sustine ca acestia au decis sa isi separe destinele chiar la inceputul anului 2021. „ A fost ceva de comun acord si complet amiabil. Se afla in diferite puncte ale vietii lor acum si se respecta foarte mult”.

Ben Affleck in varsta de 48 de ani si Ana de Armas in varsta de 32 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Deep River”. De cand s-au terminat filmarile pentru pelicula, cei doi au fost fotografiati impreuna extrem de des.

loading...
In februarie anul trecut, actorul a vorbit in cadrul mai multor intervuri despre casnicia esuata alaturi de Jennifer Garner, dar si despre faptul ca este dependent de alcool. Dupa o luna, Ben Affleck a fost vazut impreuna cu Ana de Armas in Havana, orasul natal al actritei, dar si in Costa Rica si Los Angeles.

Ana de Armas a jucat in cel de-al 25-lea film James Bond, dar si in „Knives Out”. Actrita si-a inceput cariera jucand in seriale spaniole.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din „The Way Back”, „Tha Last Duel”, „Gone Baby Gone”, „The Town”, „Live by Night”, dar si Argo.

Fostul sot al lui Jennifer Garner a primit in anul 1997 primul trofeu al Academiei Americane pentru scenariul „Good Will Hunting”, care a fost scris impreuna cu Matt Damon.

De asemenea, Ben Affleck va regiza filmul „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood”, despre filmul „Chinatown”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro