Bianca Dragusanu, revelion de vis in Dubai cu Ramona Gabor!

Bianca Dragusanu a intrat in noul an cu dreptul. Vedeta a sarbatorit trecerea dintre ani in Dubai.

Pentru ca si-a dorit din tot sufletul sa termine anul intr-un mod inedit, Bianca Dragusanu a decis sa intre in Anul Nou cu dreptul. Vedeta a decis sa sarbatoreasca trecerea dintre ani in Dubai, acolo unde era si Ramona Gabor.

In urma cu doar o seara, pe contul vedetei de Instagram au aparut mai multe fotografii si filmulete, in care se afla alaturi de Ramona Gabor, dar si alte domnisoare. Se pare ca Bianca Dragusanu a sarbatorit trecerea dintre ani in Dubai, iar distractia a tinut pana dimineata.

Bianca a ales o rochie scurta, care i-a pus trupul bine lucrat in evidenta. Nici Ramona Gabor nu s-a lasat mai prejos. Sora Monicai a optat pentru o tinuta eleganta, o rochie neagra superba.

loading...
In cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea, Bianca Dragusanu a facut o dezvaluire socanta. Intrebata de frumoasa bruneta daca a fost agresata vreodata de fostul sot, fosta prezentatoarea de televiziune a declarat faptul ca a fost lovita, intr-adevar, doar ca nu a recunoscut niciodata pana acum.

De asemenea, si fetita vedetei, Sofia, a avut de suferit, pentru ca aceasta se atasase destul de tare de fostul partener de viata al Biancai.

Andreea: Dar spune-mi, e adevarat ca te-a si lovit?

Bianca: Da! E adevarat. Nu am recunoscut pana acum

Andreea: Sofia a fost afectata? Stiu ca se atasase de fostul tau sot.

Bianca: Da!

loading...
Andreea:

Dar cum a reactionat cand te vedea…
Bianca: Incercam sa ascund totul cu machiaj. Ii spuneam ca sunt machiata de Halloween. Ma vedea apoi si ma intreba de ce nu s-a dus machiajul dupa ce m-am spalat pe fata…

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro