Bomba in showbiz-ul international! Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy divorteaza

Dupa opt ani de relatie si o casnicie de cinci ani, Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy isi spun adio.

Wonderwall.com a realizat o retrospectiva in ceea ce priveste vedetele care si-au gasit dragostea, au incheiat mariaje sau au trait un eveniment major in viata amoroasa la mijlocul lunii ianuarie, 2021.

Potrivit DailyMail.com, unul dintre cuplurile care a socat intreaga lume cu o despartire neasteptata este deja in plin divort. Avocatii lui Olivier Sarkozy si Mary-Kate Olsen au confirmat, in timpul unei infatisari virtuale din data de 13 ianuarie, ca fostul cuplu s-a pus de acord cu toate conditiile de divort.

„Toate problemele sunt rezolvate”, a declarat avocatul lui Mary-Kate Olsen.

loading...
Intre timp, avocatul lui Olivier a mentionat ca „au ajuns la un acord final” chiar in dimineata respectiva.

Internetul a explodat dupa ce imaginile fostilor soti si ale echipelor juridice care participau la audiere au aparut online, provocand niste meme-uri virale.

Olivier Sarkozy si Mary-Kate Olsen urmeaza sa se intoarca in instanta pe 25 ianuarie, astfel incat judecatorul din dosarul lor de divort sa poata solutiona cererea de divort.

loading...
Sarkozy a decis sa o dea afara pe Mary-Kate din apartamentul in care au locuit, dupa opt ani de relatie si o casnicie de cinci ani. Acest lucru s-a intamplat din cauza faptulu ca s-a incheiat contractul de inchiriere, iar Sarkozy a decis sa nu il prelungeasca, fara sa o anunte insa si pe sotia sa.
Spre surprinderea fanilor, care ii vedeau imbatranind impreuna, Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy isi spun adio. TMZ relateaza ca Mary-Kate Olsen a semnat deja un ordin de urgenta pentru a divorta de bancherul francez, insa nu au fost dezvaluite motivele pentru care sora geamana a ui Ashley Olsen a decis sa o ia pe un alt drum.

Mary-Kate Olsen si sotul ei nu au copii impreuna, aspect care va facilita procedura de divort.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro