Brigitte Pastrama, din nou insarcinata?

Brigitte si Florin Pastrama vor deveni parinti? Care este, de fapt, adevarul.

Brigitte si Florin Pastrama au vorbit de multe ori despre posibilitatea de a face un copil impreuna. Cei doi iau in considerare posibilitatea de a deveni parinti, motiv pentru care s-au entuziasmat atunci cand au crezut ca bruneta este insarcinata. In perioada sarbatorilor, Brigitte Pastrama a pus cateva kilograme in plus.

Greutatea brunetei incepe sa fie tot mai vizibila, iar fanii au observat imediat diferentele in pozele postate pe retelele de socializare, dar si faptul ca nu s-a mai pozat la fel ca inainte.

Cei doi soti au luat in calcul o posibila sarcina, insa asteptarile lor au fost zdruncinate. Pentru a fi sigura, Brigitte Pastrama si-a cumparat un test de sarcina, iar rezultatul a fost unul negativ.

loading...
„Eu credeam ca sunt insarcinata, dar de fapt, aveam colacei, iar lui ii lipseau patratelele”,a declarat Brigitte Pastrama, la un post de televiziune.

Florin Pastrama nu se poate stapani atunci cand barbatii par interesati de sotia lui. Invitati in platoul unui show de televiziune, Brigitte Pastrama a povestit despre un moment in care sotul ei a rabufnit din cauza lui Jador.

„Mi-a facut-o urat de tot. Am postat ceva cu Jador si eu am ales o melodie de fundal, iar el a facut semnul ala de pupic, ca am gasit eu melodia aceea si el (nr.Florin) a luat telefonul, a vazut si a inceput sa vorbeasca cu Jador, ca noi eram atunci certati de vreo doua zile. L-a facut pe Jador terci si varza. Iti dai seama ce rusine”, a povestit Brigitte Pastrama.

Spre apararea sa, Florin Pastrama a marturisit ca nu i-a placut deloc cum Jador a abordat situatia, dupa ce l-a confruntat cu privire

loading...
la fotografia pe care a facut-o cu sotia lui.
„Daca a fost la un eveniment cu mai multa lume, de ce a facut poza doar cu el si nu cu toti. Eu l-am intrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii si el mi-a spus: „Cred ca glumesti”. Putea sa spuna: „Frate, stai linistit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun inca odata, nu ii mai dati mesaj lui Brigitte pentru ca vorbiti cu mine”,a spus Florin Pastrama.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro