Carmen de la Salciua a luat foc cand a auzit ce a spus iubita lui Culita Sterp la televizor

Carmen de la Salciua, prima reactie dupa ce Daniela Iliescu a vorbit despre relatia cu fostul ei sot.

Culita Sterp si Daniela Iliescu sunt in culmea fericirii, dupa ce au aflat ca vor deveni parinti pentru prima data. Iubita artistului este insarcinata in patru luni, iar genul bebelusului nu l-au divulgat inca. Frumoasa iubita a Faimosului de la Survivor Romania a oferit recent un interviu la Teo Show, unde a vorbit despre relatia celor doi.

Ea a recunoscut ca cei doi se cunosc de mai bine de 13 ani si au fost mereu prieteni. Viitoarea mamica a declarat, inca, ca nu a acceptat sa formeze un cuplu cu artistul pana nu a stiut sigur ca este un barbat singur.

„Prima data cred ca ne-am intalnit undeva la munte, intamplator.Tot ce m-a atras de data asta e ca el tot venea sa ne intalnim.

loading...
Eu nu am mai ezitat sa ne intalnim, eram liberi amandoi. La inceput am ezitat pentru ca eu credeam ca mai este intr-o relatie si nu am vrut sa fiu a cincea roata la caruta, nici sa mi se puna vreo eticheta. La inceput am refuzat pana mi-a clarificat chiar singur. La inceput cred ca am stat vreo sapatmanana in care venea seara de seara, stateam in masina si povesteam tot felul de lucruri”,a dezvaluit iubita lui Culita Sterp , la Teo Show.

Carmen de la Salciua a recunoscut ca o cunostea pe noua iubita a fostului ei sot, care a fost prezenta si

la nunta lor. Intr-o sesiune de intrebari pe pagina sa de Instagram, artista a primit un mesaj de la un internaut, care i-a transmis ca Daniela Iliescu ar fi recunoscut ca se vede cu Culita Sterp din perioada in care ei formau in continuare un cuplu.

„Daniela s-a dat de gol azi la Teo cand a spus ca se intalneste cu Culita din 2018, cand el

era cu tine”,i-a scris un fan artistei pe pagina sa de Instagram.
„E important ca mi-a urat „Casa de piatra”. Din suflet asa…”,a fost reactia lui Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro