Carmen de la Salciua, prima reactie dupa ce a aflat ca fostul sot, Culita Sterp, va fi tata

Se anunta un an plin pentru Culita Sterp! A plecat la Survivor in echipa Faimosilor si va deveni tata pentru prima oara. Cea de-a doua veste a fost primita cu seninatate si de catre fosta sotie a artistului, Carmen de la Salciua. Iata ce mesaj i-a transmis fostului partener si ce spune despre actuala lui iubita.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-au despartit definitiv dupa o relatie extrem de controversata, marcata de numeroase certuri si impacari. Au existat acuzatii de infidelitate, au divortat, apoi au mai existat cateva tentative de impacare, dar relatia s-a terminat in cele din urma.

Culita Sterp a inceput apoi o relatie cu Daniela Iliescu, in bratele careia si-a gasit linistea si fericirea. Se pare ca lucrurile au evoluat rapid in cazul lor, dat fiind ca cei doi vor deveni curand parinti.

Daniela Iliescu ar fi trecut deja de primul trimestru si chiar a postat primele imagini cu burtica de gravida.

loading...
Emotiile sunt mari de ambele parti, iar Culita Sterp este cu atat mai ingrijorat dat fiind ca va trebui sa lipseasca o perioada dupa ce a acceptat provocarea Survivor.

Totusi, solistul preconizeaza ca se va intoarce pana in momentul in care bebelusul va veni pe lume.

‘E mare secret ca Daniela este insarcinata. Nu stiu inca ce gen va avea copilul, dar este insarcinata in patru luni, iar amandoi sunt emotionati. Acum, Culita Sterp este foarte agitat, mai ales ca va trebui sa plece cateva luni de langa Daniela pentru Survivor, dar ea il sustine si i-a spus ca are cine sa o ingrijeasca cat timp el va lipsi. Oricum, pana se va naste bebelusul, Culita Sterp se va intoarce din strainatate, de la Survivor, au declarat apropiatii lui Culita Sterp pentru Wowbiz.

Vestea a aflat-o si Carmen de la Salciua, fosta sa sotie. Artista nu-i poarta ranchiuna fostului partener si subliniaza ca povestea lor s-a terminat de mult, in ciuda tuturor tentativelor de impacare pe care le-au avut. Acum nu i-a mai ramas decat sa-i transmita urari de bine pentru noua postura.

Carmen de la Salciua sustine ca se bucura pentru Culita Sterp, care ar trebui sa pretuiasca ceea ce are. Despre actuala iubita a concurentului de la Survivor sustine ca este o femeie frumoasa si le doreste celor doi sa fie fericiti.

‘Doamne ajuta sa vina pe lume sanatos! Ma bucur pentru el! Sa pretuiasca toate astea! Noi doi suntem de mult pe drumuri diferite.

A fost greu, au existat dupa divort si tentative de impacare, dar nu a mai functionat! Ma bucur ca acum lucrurile s-au asezat in viata lui si ii doresc bine! Sa fie fericit! Are o femeie frumoasa alaturi si vine si un omulet’,a transmis Carmen de la Salciua.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro