Carmen de la Salciua s-ar fi intors la Culita Sterp!

Carmen de la Salciua a dat cartile pe fata! Artista a vorbit despre relatia cu fostul sot, Culita Sterp!

Carmen de la Salciua i-a lasat pe toti masca! Artista a raspuns, din nou, la intrebarile puse de fanii ei, si astfel i-a uimit pe toti internautii cu sinceritatea de care da dovada atunci cand vine vorba de relatia cu fostul sot. Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost casatoriti, insa relatia lor s-a incheiat la un moment dat.

Ulterior, cei doi artisti si-au mai acordat o sansa, insa a fost in zadar.

Artista a fost intrebata, pe Instagram, daca ar mai fi fost cu Culita Sterp, daca timpul ar putea fi dat inapoi.

Raspunsul ei i-a uimit pe toti: ”Da! Am invatat multe si am trecut prin multe si impreuna si chiar si dupa ce am ramas pe cont propriu! Chiar daca pare ciudat ce spun…durerea te inalta si te experimenteaza foarte mult, iubirea te transforma! Nu as vrea sa se inteleaga altceva! E un trecut pe care mi-l asum, e un om pe care l-am iubit asa cum am stiut si mai departe Dumnezeu sa le ajute!”,a scris Carmen de la Salciua.

loading...
Culita Sterp si Daniela vor deveni parinti in acest an.

Desi Culita este plecat la Survivor Romania, care se filmeaza in Republica Dominicana, Daniela se simte bine, iar sarcina decurge perfect.
„Ma simt foarte bine! Chiar ma simt foarte bine si, chiar daca Culita este plecat, imi este bine! Cu sarcina mai ales, ma bucur ca totul merge bine. Am fost saptamana trecuta la control si pare ca totul este in regula”,a dezvaluit Daniela Iliescu.

Viitoarea mamica a fost intrebata la Teo Show despre numele pe care i-l voi pune fetitei, desi Daniela nu a recunoscut momentan genul copilului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro