Carmen de la Salciua s-ar impaca sau nu cu fostul iubit?!

Carmen de la Salciua, mai sincera ca niciodata! Ce a spus despre fostul ei partener de viata!

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Vedeta surprinde cu fiecare aparitia in mediul online, dar si cu sinceritatea de care da dovada ori de cate ori este intrebata ceva de fanii ei. Cantareata nu ezita sa vorbeasca direct si sincer despre fostele relatii pe retelele sociale.

De cele mai multe ori, Carmen raspunde la curiozitatile urmaritorilor ei de pe internet.

De data aceasta, Carmen a vorbit si despre relatia cu Cosmin, fostul ei iubit. Artista a marturisit ca ea si barbatul, care i-a fost alaturi o perioada buna, au ramas prieteni.

loading...
Cantareata a fost intrebata de un internaut daca ar vrea sa se mai impace cu Cosmin. Raspunsul ei i-a uimit pe toti!

”Prezentul meu nu mai are legatura cu trecutul! Am ramas prieteni!

La fel cum de altfel am ramas cu un sentiment de respect fata de orice om care a trecut prin viata mea! Dar atat”,a explicat bruneta, pe contul ei de Instagram.

Artista a fost intrebata, pe Instagram, daca ar mai fi fost cu Culita Sterp, daca timpul ar putea fi dat inapoi.

Raspunsul ei i-a uimit pe toti: ”Da! Am invatat multe si am trecut prin multe si impreuna si chiar si dupa ce am ramas pe cont propriu! Chiar daca pare ciudat ce spun…durerea te inalta si te experimenteaza foarte mult, iubirea te transforma! Nu as vrea sa se inteleaga altceva! E un trecut pe care mi-l asum, e un om pe care l-am iubit asa cum am stiut si mai departe Dumnezeu sa le ajute!”, a scris Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro