Carmen de la Salciua spera la o impacare cu fostul sot, Culita Sterp?

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii, iar unii fani inca mai spera la o impacare.

Desi au trecut ani buni de la divortul dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp, nu putini sunt cei care inca mai spera la o impacare intre cei doi fosti soti.

De altfel, artistii au mai incercat in urma cu ceva timp sa reia relatia. In toamna anului 2019 au aparut primele zvonuri legate de o posibila impacare, iar in octombrie, la nunta surorii interpretului, ei au aparut impreuna si au confirmat ca formau dun nou un cuplu.

Desi inceputului anului 2020 i-a prins impreuna pe Carmen de la Salciua si Culita Sterp , fericirea lor nu a durat mult timp, caci, cateva luni mai tarziu, si-au anuntat despartirea.

loading...
Admiratorii cuplului cred, insa, ca intre ei mai exista inca sentimente Desi bruneta a declarat de mai multe ori ca il respecta pe fostul ei sot si ca nu mai exista sanse ca ei sa fie impreuna, unul dintre ultimele ei mesaje i-a facut pe unii sa creada ca, totusi, mai este indragostita de concurentul de la Survivor.

Intrebata de fani daca este indragostita, Carmen de la Salciua nu a oferit un raspuns clar, ci a scris „Curge prin vene…”, facand referire subtila la piesa „Curge prin vene iubirea ta”, lansata in urma cu doi ani, la finalul anului 2018. La vremea respectiva, fanii erau siguri ca piesa ii este dedicata lui Culita Sterp , mai ales ca, desi erau despartiri, nu divortasera inca.

„Carmen de la Salciua si Culita Sterp se dueleaza in piese!”, a scris o fana in dreptul piesei artistei.

„Prea multe apropouri in ultimele piese, atat la Carmen cat si la Culita. Noi, astia care va ascultam non-stop si suntem fanii vostri, sa nu va ganditi ca nu ne-am dat seama de mesajele transmise in piesele voastre ca aveti un regret in suflet.

E normal ca v-ati iubit ati facut un cuplul frumos, poate cel mai frumos din Romania.. Dar asta este, sa speram ca se vor impaca!”,mai scria o fana infocata, la vremea respectiva.

In ciuda faptului ca fanii cuplului format din Culita Sterp si Carmen de la Salciua sperau la o impacare, artistul si-a gasit fericirea in bratele unei alte femei. Este vorba despre Daniela, o fosta colega de liceu, care a fost primita cu bratele deschise in familia Sterp.

Interpretul este extrem de fericit langa ea si, dupa ce a ajuns la Survivor Romania, a recunoscut in emisiune ca tanara este insarcinata si el urmeaza sa devina tata pentru prima oara. In trecut, el a declarat ca isi doreste copii se pare ca Daniela Iliescu este femeia care ii va indeplini acest vis.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro