Ce avere au Culita si Iancu Sterp?

Culita si Iancu Sterp castiga o avere impreuna, insa cei doi frati nu traiesc in lux. Fost concurent la Survivor si Puterea Dragostei, Iancu a recunoscut ca fratele sau are mult mai multi bani decat el.

Culita si fratele sau, Iancu Sterp, sunt celebri, au bani, dar si succes la fete. Cu alte cuvinte, au tot ce-si poate dori un barbat tanar. Cu toate acestea, cei doi nu arunca banii pe lucruri neimportante si nici nu duc o viata de lux, desi si-ar permite fara probleme sa faca asta.

Culita Sterp este unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica de petrecere din Romania. A devenit cunoscut in urma cu 3 ani, cand a inceput sa cante alaturi de sotia sa de atunci, Carmen de la Salciua. Relatia cu nabadai dintre cei doi a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, dar i-a si adus in lumina reflectoarelor.

Culita provine dintr-o familie instarita, care detine o stana de aproximativ 800 de oi si 30 de vaci, intr-un sat de langa Hateg. Acolo, familia Sterp are si o vila impunatoare, cu gradina si multi pomi fructiferi. Cu toate acestea, tanarul a decis sa se dedice muzicii si a reusit sa devina un nume cunoscut.

loading...
Odata cu faima, bineinteles ca au venit si banii. In 2017, Culita si-a deschis si o firma care se ocupa de spectacole, ””Culita Sterp SRL”. Profitul net obtinut de aceasta in 2018 nu a fost insa unul mare. Culita a ramas cu putin peste 7.000 de lei.

Artistul castiga insa destul de bine din cantat si isi rotunjeste serios veniturile si din Youtube. Are aproape un milion de urmaritori, iar videoclipurile sale au peste 350 de milioane de vizualizari. In ultima luna, Culita Sterp a castigat de pe Youtube peste 21.000 de dolari. Si pentru ca afacerile merg bine, artistul si-a facut si o placere luxoasa: si-a cumparat un bolid de 100.000 de eruo.

Fratele lui Culita, Iancu, a devenit celebru dupa ce a participat la emisiunile ”Puterea Dragostei” si ”Survivor Romania”, ambele difuzate de Kanal D. Spre deosebire de Culita, Iancu nu are la fel de multi urmaritori pe Youtube. In consecinta, nici banii nu se castiga la fel de usor.

”Daca ati stii cat munceste frate-miu. Vine frant dupa nopti de cantat, se trezeste si face si alte treburi ziua. El face mai multi bani ca mine, asta e clar. Si eu fac bani, dar nu zeci de mii de euro, cum ziceti voi”, a recunoscut Iancu Sterp.

Dupa ce a iesit din emisiunea ”Puterea Dragostei”, tanarul s-a apucat de facut vlogging si are aproape 250.000 de abonati pe canalul sau. Intr-o singura zi, acesta poate castiga de la Youtube chiar si 400 de dolari. De exemplu, in ultimele 30 de zile, Iancu Sterp a primit de pe platforma o suma cuprinsa intre 891 si 14.300 de dolari.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro