Ce avere mai are Irinel Columbeanu, de fapt.

Irinel Columbeanu e unul din afaceristii din Romania care a socat cu extremele de care a avut parte in viata. Ce avere mai are acesta? Primarul din comuna natala a regretatului sau tata l-a cam dat de gol. Care sunt bunurile de care se mai poate bucura?

Irinel Columbeanu e unul din cei mai discutati afaceristi de la noi. Pe langa relatiile sale cu femei cu mult mai tinere decat el, palatul de la Izvorani cu care i-a facut pe multi sa-l invidieze, mostenirea si viata sa de lux inca din fasa, acum a ramas pe buzele multora doar cu controversa din spatele esecului din plan financiar. Un al doilea plan al acestuia ar fi sa se mute la tara, in cazul in care nu-si va mai putea permite sa-si sustina traiul la Bucuresti.

Fostul milionar detine o mostenire in localitatea Capreni, un loc pe care nu l-a mai vazut din copilarie. In cazul in care redresarea financiara nu va veni prea repede, planul b ar putea sa-l faca sa traiasca mai linistit, cu cheltuieli mai putine, la tara. Ion Columbeanu, tatal acestuia, s-a nascut in anul 1926 in Capreni, intr-o familie saraca. Barbatul a terminat 7 clase la scoala din comuna, ulterior a plecat acasa la doar 11 ani.

In anul 1942 devenea ucenic la Santierul Naval Constanta, iar in 1945 a intrat in UTC. In 1959 intra in elita comunista, loc unde a rezistat intr-o pozitie inalta in timpul a 16 ani de guvernari. ”Aici mai are doar cateva terenuri agricole. In ceea ce ma priveste, sunt neam cu Ion Columbeanu, am fost apropiati, am pastrat legatura, asa ca voi participa si eu la slujba de inmormantare”, a spus primarul din Capreni.

loading...
“Irinel a vandut pe rand proprietatile, una dupa alta. A vandut un apartament, iar din acei bani a reusit sa isi pastreze statutul. Mai apoi s-au terminat banii si a vandut altul si tot asa. Multi ani a reusit sa pacaleasca pe toata lumea si si sa lase senzatia ca inca este potent din punct de vedere financiar. Numai ca a ajuns intr-un punct in care efectiv nu mai are ce sa mai vanda. A ramas fara nimic”, ne-au marturisit surse apropiate acestuia.
“Aici se simte acasa acasa si are o familie si asta i-a spus si tatalui ei, ca ‘vreau sa stau aici cu mama mea. Pur si simplu aici simt ca am o familie, ca acolo in Romania am bone, aici e mama mea si am si un frate’, iar lui Pink ii spune ‘daddy’, ea este foarte atasata de Pink. Noi abia asteptam sa se mute Irina aici. Ne-am intalnit cu Iri de mai multe ori ca Irina nu mai voia sa plece in Romania. Ne jucam, gatim, facem lucruri impreuna, doar ca am avut aceasta familie doar doua luni, iar ea voia sa continue”, declara Monica in 2018, pentru o revista din Romania.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro