Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despartit de iubit

Onoua despartire in showbiz! Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despartit de iubit. Chiar ea a facut anuntul in cadrul emisiunii si a discutat cu Mirela Vaida despre subiect. Potrivit primelor declaratii cei doi tineri au clarificat lucrurile si au decis sa puna punct relatiei.

Cosmina Adam si iubitul ei si-au spus „adio”. Anuntul a fost facut la TV si din primele declaratii ale asistentei TV reiese ca lucrurile sunt cat se poate de clare intre cei doi fosti parteneri. Au vorbit si au lamurit tot, iar acum nu mai au ce sa-si mai spuna unul altuia.

„Am clarificat lucrurile, Mirela. Nu mai avem ce sa ne mai spunem. S-a rupt lantul de iubire…’, i-a spus Cosmina Adam prezentatoarei Mirela Vaida, la Acces Direct.

La auzul vestii, Mirela Vaida a parut surprinsa ca relatia s-a terminat atat de rapid, insa a incercat sa o incurajeze prin glume.

loading...
„Asa scurt? Asa putin a durat? Asta e, macar camasa ti-a lasat-o si uite ce bine iti sta. Sa ai o amintire de la el.

Acum fa-i in ciuda si arata-i ce-a pierdut, ca daca mai erati inca impreuna uite ce frumos faceai tu sport si stimulai fesierii, abdomenul, ca sa arati mereu impecabila in camasa lui!’, i-a spus Mirela Vaida.

In egala masura, prezentatoarea TV i-a transmis ca nu are de ce sa-si faca griji. Este tanara, frumoasa si, cu siguranta, isi va face curand aparitia un alt barbat in viata ei.

„Daca nu mai vrea, nu e nicio problema! Esti tanara, poti sa te antrenezi si singura si mai exista baieti care sa aprecieze frumosul’, si-a mai incurajat Mirela Vaida colega de platou, potrivit Spynews.ro.

Cosmina Adam este o tanara din Vaslui, cantareata de muzica populara, care lucreaza si ca reporter special in cadrul Acces Direct. A venit la emisiune, dupa plecarea cu scandal a asistentei Emily Burghelea.

Cosmina a studiat la Colegiul National de Arta Octav Bancila’ Iasi si a urmat cursurile Universitatii de Arte „George Enescu’ tot din Iasi. Inainte de a se muta la Bucuresti, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

[ads1
Cosmina Adam este la baza violonista, dar este si solist vocal. A castigat in 2010 un concurs de frumusete.

A urmat examenul de bacalaureat, unde artista a obtinut 5 la Limba Romana si 6 la Matematica, nota finala fiind 6,95. Ajunsa la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar dupa absolvire a obtinut chiar si o catedra, ca profesor de muzica, la o scoala din judetul Dolj.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro