Culita Sterp a dat vestea cea mare, la Survivor Romania!

Daniela, iubita lui Culita Sterp, este insarcinata! Cantaretul a confirmat la Survivor Romania.

Survivor Romania 2021, sezonul 2, a inceput sambata, 9 ianuarie, de la orele 20:00. Faimosii si Razboinicii au ajuns in Republica Dominicana si au dat startul competitiei! Concurentii au inceput cu dreptul, printr-o mica petrecere inainte de a intra pe traseu. Cei 24 de concurenti s-au rasfatat cu diferite delicii culinare si au dansat. Dupa distractie, Faimosii si Razboinicii au trecut la lucruri mult mai serioase.

Fiecare in parte si-a spus povestea de viata si au inceput sa se cunoasca din ce in ce mai bine. Culita Sterp din echipa Faimosilor a dat o veste care i-a luat in surprindere pe multi. Cantaretul a confirmat, la Survivor Romania, ca urmeaza sa devina tata in acest an. Chiar daca el nu va castiga competitia, artistul sustine ca va pleca cel mai fericit pentru ca iubita lui, Daniela, va aduce pe lume primul lor copil.

„Am venit aici sa il razbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns pana in finala la Survivor si nu a castigat. Iubita mea trebuie sa nasca. Chiar daca n-o ca castig, o sa merg acasa cel mai fericit dintre toti”,a dezvaluit Culita Sterp, in primul episod de la Survivor Romania.

loading...
Culita Sterp a acceptat provocarea din Republica Dominicana si este pregatit sa le demonstreze tuturor ca poate face fata oricarei provocari. Fratele artistului, Iancu Sterp, a ajuns pana in marea finala, in primul sezon Survivor Romania .

„Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil. Sunt ambitios, curajos si duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt bun la suflet si am incredere in oameni care de multe ori ma dezamagesc. O sa-mi lipseasca mancarea, familia, prietenii, dar sper sa castig. Eu merg cu ganduri bune”,a spus Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro