CUM ARATA CANTAREATA OLGUTA BERBEC IN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINA.

Olguta Berbec urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara si mai este foarte putin timp pana cand isi va putea tine bebelusul la piept.

Olguta Berbec si sotul ei vor mai avea o fetita. Interpreta de muzica populara a marturisit ca s-a confruntat cu unele probleme in timpul sarcinii, insa acum se simte bine. Timpul a trecut, iar burtica de graviduta a crescut. La sfarsitul lunii ianuarie, micuta lor va veni pe lume si toata familia o asteapta cu nerabdare.

Olguta Berbec le-a impartasit fanilor doua fotografii emotionante cu burtica de graviduta. Una facuta de fetita ei, Cezara, si alta facuta de sotul ei, Remus Novac. Iar fericirea se poate observa cu usurinta pe chipul ei.

Cezara, fiica lor cea mare, a fost uimita cand a aflat ca va deveni surioara cea mare, dar abia asteapta sa o cunoasca pe micuta.

loading...
”Se va naste la finele lui ianuarie. Eu ma asteptam la un baietel. Mi-am dorit. Iar sotul si fetita au vrut fetita. Fetita a fost putin speriata de veste, dar acum este bucuroasa de veste. O sa fie doua surori, se vor avea una pe cealalta! Mi-a fost foarte rau, dar acum imi este bine. Chiar ma bucur de perioada asta”, spunea Olguta Berbec.

Cantareata Olguta Berbec s-a casatorit religios cu saxofonistul Remus Novac pe 6 noiembrie 2016, iar nasii lor au fost Gabriela si Mihai Morar. Ceremonia a avut loc la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, iar la petrecere au participat peste 1.000 de invitati.

“Am avut emotii mari, dar am fost cea mai fericita. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitati. Tinuta mea a fost creata o creatoare din Timisoara ce imi este si prietena. Locatia a fost foarte frumoasa, ne-am simtit minunat”, a marturisit artista intr-un interviu mai vechi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro