Cum arata diploma de studii a lui Jador?

Jador este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania din echipa Faimosilor, dar in acelasi timp este pus constant pe sotii ca sa-i enerveze pe Razboinici. Insa, putini stiu ca Jador are studii, si chiar si-a facut diploma publica.

Jador este unul dintre cei mai rapizi concurenti de pe traseele de la Survivor Romania, el a adus multe puncte echipei Faimosilor, iar publicul il apreciaza. A fost votat intr-un numar foarte mare ca sa ramana in competitie. Putin stiu ca Jador are studii, ca sa le demonstreze celor care il subestimau, a facut diploma publica.

Jador a intrat in atentia publicului prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei”, care l-a facut cunoscut in urma relatiei cotroversate cu Simina Loica. Iar asa, Jador a ajuns la inima publicului care i-a fost alaturi si l-a sustinut.

Ulterior, artistul a scos mai multe piese care au fost pe gustul oamenilor si l-au propulsat, cantaretul a strans milioane de vizualizari pe YouTube.

loading...
In momentul de fata, Jador este un concurent puternic, care lupta cu toata puterea pentru a rezista in competitia din Republica Dominicana.

Jador a facut publica diploma, pentru a demonstra ca lumea se inseala in primvinta sa. Chiar si tatal sau a declarat in urma cu ceva timp ca a fost foarte silitor si invata foarte bine la scoala, era chiar si premiant pentru un copil care venea de la tara si nu avea conditii extraordinare.

Jador a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti in cadrul Facultatii de Relatii Economice. La un moment dat, artistul a anuntat ca va deveni si masterand, pe aceeasi specializare, marturisind si fanilor ca are de gand sa mearga mai departe cu masterul.

„Unul dintre putinii tigani care sunt licentiati in Economie si, in curand, si masterand!”, spunea cantaretul in urma cu ceva timp pe retelele de socializare.

In urma consiliului de eliminare, Jador a primit doua voturi spre eliminare, spre surprinderea tutuor, mai ales ca la eliminarea trecuta el a fost favoritul publicului si cu greu a fost nevoit sa trimita un concurent din echipa sa spre eliminare. Cu multa durere in suflet, Jador a nominalizat-o pe Alexandra Stan, desi Amna a fost prima concurenta care a parasit competitia Survivor Romania.

Jador a demonstrat in acest timp la Survivor Romania, sezonul 2, ca poate face fata orcarei provocari, in ciuda atitudinii sale glumete, care ii exaspereaza pe Razboinici si chiar pe cei din echipa sa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro