Cum arata fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani.

Dupa ce multi ani s-a aflat in mijlocul unui scandal monstru, Irinel Columbeanu si Monica Gabor luptandu-se pentru custodia ei, dupa mai bine de 8 ani cei doi parinti au ajuns la un numitor comun, ba chiar de doua ierni micuta lor este in SUA, in grija mamei, dupa ce in primii ani de viata a crescut in ochii tatalui.

Irinel Columbeanu si Monica Gabor s-au aflat multa vreme intr-un divort complicat si intens mediatizat. Afaceristul a iesit in final in castig, insa cert este ca cel care a pierdut cel mai mult a fost copilul, Irinuca, avertizau atunci psihologii. „Nu e vorba de o discutie mercantila, ci despre destinul si viata unui copil. Cand e vorba de fiica mea, nu mai am mama, nu mai am tata”, spunea la acea vreme Irinel Columbeanu.

Tot atunci expertii, contactati de presa, avertizau ca singura care va avea de pierdut in urma scandalului este cea pentru care spun parintii ca se lupta. „Nu cred ca este firesc ca la patru ani sa afli lucruri destinate unei alte varste. Cred ca e important sa o protejeze. Interesele copilului trebuie sa primeze in astfel de situatii. Un copil are doi parinti intotdeauna. Atata vreme cat ei exista in viata lui si doresc sa se implice in cresterea sa, este reteta cea mai buna”, explica medicul psiholog Cristina Fulop.

Irina Columbeanu s-a nascut in anul 2007.
Monica Gabor si Irinel Columbeanu au divortat in 2011.
Tabloidele scriau ca Irinel a fost prevazator si a reglementat prin acte la notar traseul averii sale in cazul separarii de Monica. Astfel, ea ar fi primit doar o renta lunara si nu jumatate din banii sotului la partaj.
Irinel se plangea instantei ca sotia sa a preferat sa danseze in club in noaptea de Craciun din anul divortului, in timp ce el a ramas acasa cu fiica sa. Nici Monica nu s-a lasat. „Nemultumirile mele au fost legate de faptul ca sotul meu s-a implicat mai mult in activitatea sa profesionala decat in relatiile sale cu fetita noastra”, este un fragment din solicitarea de divort.

loading...
Copila e astazi vedeta pe Youtube
Astazi, conflictele s-au risipit. Irinuca a implinit 14 ani si are succes in mediul online, dupa ce si-a lansat un vlog cu care face furori pe Youtube. Adolescenta traieste alaturi de mama sa, in Malibu, dar petrece timp si cu tatal ei atunci cand vine in Romania.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro