Cum vorbeste Alexandru Cumpanasu cu o minora de 14 ani

O inregistrare telefonica a ajuns virala pe retelele de socializare, unde acestia isi spun unul altuia ca se iubesc.

Discutia a avut loc intre Alexandru Cumpanasu si o fata de 14 ani, acum aproximativ un an. Adolescenta, care acum e in clasa a 9-a, e printre sustinatorii cei mai activi ai lui Alexandru Cumpanasu in mediul online. Ulterior, inregistrarea a ajuns virala pe retelele de socializare, unde acestia isi spun unul altuia ca se iubesc.

Potrivit unor surse fostul candidat la prezidentiale si minora s-au intalnit intr-o parcare subterana. Totodata, adolescenta a sustinut ca vorbeste cu Alexandru Cumpanasu noaptea pe WhatsApp. „S-au intalnit intr-o parcare subterana, ea a fugit de la scoala. Parintii ei nu au stiut, nu m-am bagat, nu a fost fata mea, neam cu mine, nimic. Doar m-am retras”,adauga fosta admiratoare a lui Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu: Vreau sa stii ca te iubesc foarte mult.
Adolescenta: Si eu te iubesc foarte mult.
Alexandru Cumpanasu: Tu esti sufletul meu. Esti acolo, in inima. Si mi-e foarte greu fara tine si nu vreau ca cineva sa iti faca asa ceva, ca n-o sa te mai am aproape.

loading...
Adolescenta: Da, dar orice ar fi nu ma pierzi. Nu ma pierzi.
De asemenea, inregistrarea telefonica cu declaratia de iubire a fost publicata chiar de catre adolescenta anul trecut. Iar in textul postarii, minora sustinea ca ea si fostul candidat la prezidentiale si-ar fi inscenat o relatie pentru a intinde o cursa falsilor sustinatori ai lui Cumpanasu.

Adolescenta se ocupa de administrarea unui grup de Facebook al acestuia. Intr-o postare de pe Facebook, Alexandru Cumpanasu o numeste pe minora „consiliera” lui. Alexandru Cumpanasu a declarat ca s-a intalnit cu minora de 14 ani o singura data, unde a fost prezenta si mama acesteia.

„Eu stiu prea bine care e situatia, foarte multi vor sa insinueze o relatie intre el si fiica mea, dar nu este adevarat. A vrut sa deconspire niste persoane care nu erau de incredere”, a spus mama fetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro