DAN CAPATOS A FACUT ANUNTUL! IOANA SI ILIE NASTASE S-AU IMPACAT

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a anuntat, in direct, ca Ioana Nastase si Ilie Nastase s-au impacat! El a spus ca a vorbit cu fostul mare tenismen, care l-a sigurat ca acum totul este in regula.

Dan Capatos a dezvaluit, in timpul emisiunii pe care o modereaza, ca a vorbit cu Ilie Nastase despre situatia create in urmi cu doar cateva zile, cand Ioana a acuzat ca a fost batuta si a sunat la 112. Iar Ilie i-a spus ca s-a impacat cu sotia lui. De fapt, ca Ioana l-a iertat… „Am vorbit cu Ilie si mi-a spus ca s-ar fi impacat cu Ioana”, a afirmat Dan Capatos.

In seara de 8 ianuarie, Ioana Nastase suna la 112, pentru a cere ajutorul. Ea l-a acuzat pe sotul ei, Ilie Nastase, ca a lovit-o. Imediat, la locuinta celor doi au venit oamenii legii. Ioana avea sa plece de acasa. A facut cateva declaratii, in care a explicat, intre altele, ca, de frica, s-a incuiat in dormitor, in asteptarea politistilor pe care-i chemase. ”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el sa nu pateasca nimic. Sa fie ok. Ma bucur ca am reusit sa ies din casa. Daca m-a batut? Va dati seama…. Am plecat de acasa, cum sa raman acolo? M-am inchis in dormitor, pana a venit politia. Nu am depus plangere… Nu vreau ca el sa pateasca ceva. Stiti, a mai avut el niste probleme in trecut. Dar acolo nu m-as mai intoarce niciodata!”, a declarat Ioana Nastase pentru CANCAN.RO.
loading...
Ioana Nastase avea sa continue declaratiile, cateva minute mai tarziu. A vorbit despre motivul pentru care a fost agresata. Si nu ar fi pentru prima data cand se intampla. ”Care a fost motivul? Se gaseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lasat de la mine… Si am tot lasat…. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a ma lovi, sunt speriata acum…”, a declarat Ioana Nastase. ”Ma bucur ca am iesit cu bine din acea casa. Le multumesc domnilor politisti pentru ajutorul pe care mi l-au dat”, incheia Ioana Nastase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro