Daniela Gyorfi, marturisiri despre relatia cu George Tal.

Cantareata Daniela Gyorfi a vorbit si despre deschiderea unei noi afaceri, dar si despre vaccinarea impotriva coronavirusului

Daniela Gyorfi a resimtit efectele pandemiei. Anul 2020 nu a fost cel mai bun din punct de vedere profesional, insa a compensat pe plan amoros. Relatia ei cu George Tal a fost pusa la incercare pe timpul starii de urgenta, iar in urma acestui „test” rezultatul a fost ca cei doi sunt mai apropiati ca niciodata. Din 2006, de cand cand au o relatie, nu s-au ferit sa-si arate afectiunea unul fata de celalalt. Ba chiar in toti acesti ani au fost impreuna prin multe greutati si de fiecare data au iesit invingatori.

Cantareata spera ca anul acesta sa fie mai bun decat precedentul si sa inceapa sa-si reia activitatea profesionala. Iar pentru ca viata sa revina cat mai repede la normal, se gandeste serios sa se imunizeze impotriva noului tip de coronavirus.

Carantina impusa ca urmare a starii de urgenta de pe teritoriul Romaniei a ajutat-o pe Daniela sa petreaca mai mult timp cu fiica si partenerul ei de viata. Astfel, aceasta a ajuns la concluzia ca relatia ei cu George Tal nu are nicio fisura si este mai puternica ca niciodata.

loading...
„Anul care tocmai a trecut si perioada pe care am traversat-o au fost si pentru noi destul de dificile. Faptul ca trebuie sa stai in casa, pentru mine nu a fost neaparat greu, George fiind impresar, noi stateam oricum impreuna, dar inca o data s-a demonstrat in relatia noastra ca suntem un cuplu inchegat, clar, suntem un cuplu normal. Ne si certam, ne si impacam, suntem un cuplu normal. Toata chestia asta cu pandemia pe noi nu ne-a despartit. Stii ca intervin discutii in familii si din cauza banilor, mai ales ca anul trecut nu a fost ce trebuie. Nu este comod pentru niciunul dintre noi, dar relatia noastra a fost foarte ok. Timpul petrecut mai mult impreuna a fost un plus si in ceea ce priveste relatia noastra cu Maria. Am stat mai mult cu ea, desi din punctul meu de vedere stai cu copilul, dar trebuie sa ai si serviciu, ca parinte, sa ai bani, adica oricum stateam cu ea si inainte”, a marturisit Daniela.

Cantareata a inteles ca are nevoie de un plan de rezerva. Cum restrictiile din oandemie nu o lasa sa aiba concerte sau evenimente private, aceasta are de gand sa devina femeie de afaceri.

„Am vorbit cu George ca de anul acesta sa facem un business, ne gandim sa vedem exact ce s-ar potrivi, pentru ca din banii din muzica, atunci cand ii reinvestesti si nu mai ai evenimente, nu poti sa faci nimic. Anul trecut am vrut sa imi iau o casa, sper ca anul acesta sa se concretizeze. In momentul acesta inspectam piata, eu sunt artist, nu sunt femeie de afaceri, dar trebuie sa ne gandim serios si la o optiune de business si la ce vom face. Daca am fi fost in America, m-as fi putut baga intr-o afacere cu haine, poate sa fac o scoala de muzica sau de talente pentru copii, doar ca in momentul acesta este foarte greu, pentru ca imi dau seama ca acum sunt posibilitatile putin mai reduse, daca ma gandesc la oamenii normali, nu la cei bogati, care au bani si nu au lipsuri”, mai spune aceasta.

Cat despre ideea de vaccinare , aceasta l-ar face cat mai repde cu putinta atat ea, cat si George Tal. Daniela Gyorfi isi doreste enorm sa scape de restrictii si de pandemia de coronavirus.

loading...
„M-as vaccina, pentru ca realizez ca altfel nu putem sa trecem de perioada asta nenorocita! Stiu ca sunt oameni care sunt sceptici, stiu ca poate ne gandim cu totii ce reactii adverse ar putea sa aiba vaccinul, dar daca asta este solutia, eu si George vrem sa facem vaccinul. Imi doresc din suflet sa treaca pandemia si noi, artistii, sa ne reluam activitatea in sensul de spectacole, de plecari in afara tarii, evenimente, proiecte, etc..”, a povestit frumoasa blondina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro