Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, prima reactie dupa separarea de artist!

Daniela Iliescu si-a luat la revedere de Culita Sterp pe aeroportul din Otopeni si a publicat un mesaj emotionant.

Culita Sterp si-a luat la revedere de la familia lui si de la iubita lui, Daniela Iliescu. Celebrul cantaret de muzica de petrecere a plecat in Republica Dominicana , acolo unde va face parte din echipa Faimosilor, in show-ul de televiziune Survivor Romania.

Pe pagina ei de Instagram, iubita lui Culita Sterp a publicat o fotografie in care apare alaturi de artist. Cei doi tineri au fost surprinsi chiar in timp ce isi luau la revedere unul de la celalalt.

„Cea mai rea parte a vietii este asteptarea. Cea mai buna parte a vietii este sa ai pe cineva care merita asteptat”,a scris frumoasa tanara in dreptul imaginii, inainte de separarea temporara de iubitul ei.

loading...
Se pare ca unul dintre motivele pentru care plecarea lui Culita Sterp a emotionat-o pe iubita lui este faptul ca ea este insarcinata. Desi artistul nu a oferit inca o declaratie in acest sens, surse din anturajul lui spun ca este extrem de fericit, mai ales ca isi doreste o familie numeroasa.

”E mare secret ca Daniela este insarcinata. Nu stiu inca ce gen va avea copilul, dar este insarcinata in patru luni, iar amandoi sunt emotionati. Acum, Culita Sterp este foarte agitat, mai ales ca va trebui sa plece cateva luni de langa Daniela pentru Survivor, dar ea il sustine si i-a spus ca are cine sa o ingrijeasca cat timp el va lipsi.

Oricum, pana se va naste bebelusul, Culita Sterp se va intoarce din strainatate, de la Survivor”, ne-a spus, in exclusivitate, o sursa din anturajul lui Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro