Daniela, iubita lui Culita Sterp de la Survivor, secrete despre relatia lor

Culita Sterp de la Survivor are toate motivele sa fie fericit in aceasta perioada. Face senzatie in concurs, unde i-a calcat pe urme fratelui sau, Iancu, iar acasa il asteapta Daniela, iubita lui care este insarcinata. Ce a povestit tanara acum, despre relatia lor?

Artistul a lasat in urma perioada neagra din viata lui, cand a divortat de Carmen de la Salciua. Cei doi erau adorati de fani, talentati, dar iubirea lor nu a fost de ajuns. Cu toate ca ar mai fi existat niste tentative de impacare dupa separare, au ramas in cele din urma doar prieteni. Fosta sotie este inca singura, dar Culita si-a refacut viata alaturi de Daniela.

Acum este plecat in Republica Dominicana, unde se lupta pentru marele premiu de la Survivor. Este pregatit sa isi infrunte limitele si sa le arate tuturor si abilitatile sale sportive, nu doar vocea. Acasa il asteapta mama primului sau copil, cu multa emotie. Ea a povestit momentul emotionant in care au aflat ca vor deveni parinti.

Fratele lui Culita, Iancu, a fost foarte aproape sa castige marele premiu. Nu a reusit, dar le-a intrat in suflet telespectatorilor, cu siguranta. Acum, Culita a devenit si el rapid unul dintre favoriti. Le-a demonstrat tuturor ca are o conditie fizica de invidiat. Performanta lui din concursul de la Kanal D i-a surprins chiar si pe cei dragi.

loading...
„Chiar ne-a surprins pentru ca nu ne asteptam sa fie atat de bun! Eu ma asteptam sa fie si din ce am discutat, din cum l-am vazut ca s-a antrenat inainte sa plece. Ma asteptam sa fie foarte bun la proba de indemanare de la sfarsitul traseului, dar s-a dovedit ca si pe traseu este foarte bun si am vazut ca a adus toate punctele de fiecare data cand a intrat si chiar ma bucur pentru asta!”, a spus Daniela, conform kanald.ro.

Gabriela a mai facut o dezvaluire cat se poate de emotionanta despre iubitul ei. Se pare ca acesta a fost in culmea fericirii cand a primit vestea. Culmea, s-a intamplat totul chiar inainte de ziua lui de nastere.

„Vestea si pe mine m-a surprins pentru ca nu stiam! Noi am incercat sa tinem doar pentru noi numai ca s-a aflat pana la urma si toata lumea a fost surprinsa! El cand a aflat era chiar inainte de ziua lui de nastere. Eram acasa, intr-o seara si eu am cumparat doua teste.

Cand i le-am pus in fata si cand i-am zis ca sunt amandoua pozitive a sarit din pat si zicea: si a mai asteptat cateva zile pana cand am fost la un control la o clinica si atunci ni s-a confirmat ca totul este ok! Si cel mai emotionant moment a fost cand am auzit bataile inimii bebelusului! Este ceva… Nici nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit!”, a marturisit Daniela.

Culita Sterp este artist muzical si a participat, in trecut, la o alta emisiune de la Kanal D: Puterea Dragostei. Tanarul si fratele lui, Iancu Sterp, au facut furori in randul concurentelor care se aflau in casa din Turcia.

Culita Sterp este fostul sot al artistei Carmen de la Salciua. Relatia lor a fost marcata de numeroase suisuri si coborasuri, despartiri si impacari. Cei doi au avut tentative de a se impaca inclusiv dupa divort.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro