DESPARTIRE CU SCANTEI LA HOLLYWOOD. BEN AFFLECK SI-A „ARUNCAT LA GUNOI” IUBITA, CU 18 ANI MAI TANARA

Ben Affleck (48 de ani) si iubita lui, Ana de Armas (32 de ani), s-au despartit pentru totdeauna. Desi intial presa de peste Ocean scria ca separarea a fost amiabila, se pare ca lucrurile nu au stat, de fapt, asa.

Aparent, Ana de Armas a ales sa se desparta de Ben Affleck la telefon, iar acest lucru i-a infuriat foarte tare pe actor de Oscar care si-a iesit din fire.

In cursul zilei de luni, paparazzi au surprins pe cineva iesind din resedinta actorului cu o figurina facuta din carton pe care apare imaginea fostei iubite. Bucata de carton a fost aruncata la gunoi, semn ca actorul vrea sa scape de tot ce ii aminteste de ea, scrie DailyMail.

Ana si Ben platourile de filmare pentru filmul Deep Water, in 2019, au inceput o frumoasa poveste de dragoste in 2020. Comportamentul actorului a ridicat multe semne de intrebare, avand in vedere ca in ultimele luni erau de nedespartit.

loading...
Mai mult, Ben Affleck a prezentat-o pe Ana si celor trei copiii ai sai pe care ii are cu actrita Jennifer Garner. Violet, in varsta de 14 ani, Seraphina, in varsta de 11 ani si Samuel, in varsta de 8 ani, au fost extrem de incantati sa petreaca timp cu frumoasa Ana, pe care au indragit-o imediat.

Aparent motivul despartirii este ca Ana nu vrea sa locuiasca in Los Angeles, iar Ben Affleck nu se poate muta din orasul in care locuiesc si copiii sai.

Presa americana crede ca, cel mai probabil, cele doua staruri de la Hollywood au decis sa aleaga care sunt prioritatile lor, iar relatia dintre ei nu se afla pe lista niciunuia dintre actori.

O alta sursa a declarat pentru UsWeekly faptul ca cei doi actori evoluau in directii diferite. Ben are deja trei joburi si este un tata extrem de dedicat, iar Ana isi vede in continuare de cariera sa de la Hollywood. Fiind extrem de ocupati, cei doi nu mai gaseau suficient timp de petrecut impreuna.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro