Dove Cameron si Thomas Doherty s-au despartit, dupa 4 ani de relatie

Dove Cameron si Thomas Doherty si-au spus adio, desi toti fanii lor credeau ca ei vor ajunge in fata altarului,

Despartire neasteptata in showbiz, la finalul anului 2020. Dove Cameron si Thomas Doherty si-au spus adio, dupa patru ani de relatie.

Actrita a fost cea care a confirmat pe retelele de socializare ca s-au despartit inca din luna octombrie, dupa ce au fost impreuna timp de patru ani si toata lumea se astepta ca cei doi sa ajunga in fata altarului.

„Salut tuturor. In octombrie, Thomas si cu mine am decis sa ne despartim. Decizia a fost incredibil de dificila, dar avem insa sentimente puternice de dragoste unul pentru celalalt si vom ramane prieteni. Va multumim ca ne-ati permis sa stam in liniste in acest moment”, a spus Dove Cameron pe contul sau de Instagram.

loading...
„Stim ca au existat niste zvonuri si confuzie in ultima vreme despre statutul relatiei noastre si am vrut sa clarificam lucrurile”, a mai spus tanara, care si-a dorit sa le spuna fanilor ce se intampla in viata sa in aceasta perioada.

Thomas Doherty, care va face parte din noul reboot Gossip Girl, nu a vorbit despre aceasta despartire si a preferat sa se concentreze mai mult pe proiectul in care este implicat.

Dove Cameron si Thomas Doherty s-au cunoscut in decembrie 2016, dupa ce au inceput sa joace impreuna in filmul de la Disney Channel, Descendants 2.

Tanara a fost cea care s-a dat de gol, in ziua in care au implinit un an de relatie, atunci cand a postat un mesaj special pe contul sau de Instagram.

In luna februarie 2020, Dove a dezvaluit ca Thomas si-a declarat sentimentele la scurt timp dupa ce ea si fostul iubit, Ryan McCartan, au rupt logodna in anul 2016.

Despartirea de atunci a daramat-o pe Dove Cameron, care nu intelegea ce s-a intamplat in acel moment si de ce a fost parasit-o.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro