Faimosul Jador face spectacol la Survivor, in timp ce in Romania este citat intr-un proces cu Brigada de Politie Rutiera.

Jador este implicat intr-un proces rutier, dupa ce a contestat o sanctiune, insa nu se va putea prezenta la judecatorie pentru ca se afla in Republica Dominicana, la Survivor.

Jador se afla de cateva zile la Survivor Romania 2021 insa la cum se prezinta pe traseu, sederea lui in Republica Dominicana ar putea fi una de durata. Asta ar fi o veste buna pentru fanii cantaretului, care vor avea ocazia sa-l vada mai mult.

Vestea proasta este ca Jador si-a lasat cateva treburi neterminate in Romania.

Remus Ionut Dumitrache, pe numele real al cantaretului,trebuie sa se prezinte in acest inceput de an la Judecatoria sectorului 1 , acolo unde va incepe procesul dintre el si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada de Politie Rutiera.

Jador este reclamant in acest proces care se refera la un eveniment in trafic care l-a lasat pe cantaret fara permisul de conducere pe data de 5 august 2020.

loading...
De atunci, Jador a circulat cu o ”dovada” si a asteptat ca instanta sa stabileasca daca anuleaza procesul verbal incheiat de agentul de politie. Asteptarea s-a prelungit insa destul de mult: desi Jador a inaintat plangerea la Judecatorie in luna august a anului trecut, primul termen al procesului nu a fost fixat nici pana azi.

Totusi, dosarul se va judeca, cel mai probabil, in prima jumatate a acestui an, adica exact in perioada in care Jador este in Republica Dominincana, la Survivor 2021 . Cantaretul ar putea fi reprezentat de un avocat, insa magistratii vor dori sa-l audieze, in mod contrar procesul urmand a se judeca in lipsa. Asa se face ca Jador are sanse sa se trezeasca pieton in momentul in care se va intoarce de la Survivor.

Anul trecut, Jador a ramas fara permisul de conducere cand pleca spre Bacau. El a fost surprins de politistii de la Circulatie in timp ce butona telefonul la un semafor, lucru interzis de lege.

”Data trecuta cand am fost la Bacau mi-a luat permisul, de data asta mi l-a luat din nou. Parca sunt blestemat, cand ma duc la Bacau. Ce politie, bai frate. Unii sunt de treaba, am intalnit niste politisti de treaba: ai gresit, platesti. Dar sa-mi zici tu mie – aveam telefonul asa, pe waze, normal ca ma uit pe waze la semafor… si-ti ia permisul! Nu e ca si cum vorbam la telefon. Asa a vrut muschiul lui, e boss el. Cum sa iei permisul asa, e abuz de putere ala.

I-am aratat si waze-ul… Nu sunt din Bucuresti, sunt de la tara, la mine e cu pietris, cu noroi… M-a mai oprit o data un politist, asa, aiurea… Mergeam pe strada si m-a tras e dreapta… El voia sa vorbeasca cu mine. M-a oprit sa vorbesc cu el, ca asa a vrut el… M-a tinut o ora sa vorbesc cu el”, a povestit Jador la un show de televiziune.

Telespectatorii vor putea urmari show-ul in cinci zile ale saptamanii. Mai exact, emisiunea „Survivor Romania” 2021, sezonul 2, va fi difuzata in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la ora 20:00.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro