FLORIN SALAM CASTIGA MAI MULTI BANI LA CANTARI DE CAND FIUL LUI DANNY I S-A ALATURAT IN FORMATIE.

Florin Salam se mandreste si mai mult cu fiul sau de cand baiatul s-a hotarat sa se alature formatiei lui in urma cu sase luni. Cei doi canta impreuna la evenimentele in care „regele” este invitat.

Zilele trecute, Florin Salam a sustinut un alt concert acompaniat de fiul sau, Danny, care nu l-a dezamagit deloc pe scena. Baiatul canta forte bine, iar Florin a tinut sa-i faca special o dedicatie.

Pe parcursul unei singure piese, Danny a fost cadorisit cu cateva sute de lei, la inceputul melodiei. si cu 200 de euro spre finalul ei, cand tatal sau i-a si facut o declaratie de dragoste publica:

”Ii dedic aceasta piesa fiului meu, sufletului meu, caruia nu-i spun de 3 ori pe an “te iubesc”, pentru ca nu am timp. Dar el stie ca mie nu-mi place sa spun te iubesc, imi place ca el sa simta ceea ce simt eu pentru el.

loading...
Desi tatal sau era vizibil emotionat de moment, lui Danny nu I s-au citit deloc emotiile pe chip, continuandu-si treaba cu professionalism. Florin Salam i-a daruit la un moment dat 200 de euro, banii pe care Salam ii primise de la un mesean
“Pot sa-i dau banii astia baiatului meu? Astia sunt bani tai, sa iti iei ceva de ei”, i-a spus Salam lui Danny.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro