Georgiana, fosta iubita a lui Jador, este gravida?!

Fosta iubita a lui jador, Georgiana, ipostaza cu care si-a socat urmaritorii de pe Instagram.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti concurenti de la Survivor Romania 2021. Cantaretul a marturisit ca a acceptat sa participe la competitia din Republica Dominicana pentru a uita de o persoana din viata lui. Artistul a avur o relatie de un an de zile cu Georgiana, singura fata pe care sustine ca a iubit-o vreodata.

Desi a mai avut si alte relatii, Jador s-a intors intotdeauna in bratele fostei sale iubite.

Multi dintre fani spera ca drumurile dintre cei doi sa se uneasca din nou si sa mai ofere o sansa povestii lor de dragoste. Georgiana a surprins prin ultima sa aparitie pe Instagram. Fosta iubita a Faimosului de la Survivor Romania 2021 a postat o fotografie, iar atentia urmaritorilor sai a fost acaparata de doua detalii care nu pot trece neobservate.

loading...
Georgiana inca poarta inelul primit de la Jador , semn ca nu poate da uitarii amintirilor cu fostul ei iubit. „Porti iarasi inelul de la Ionut”, i-a scris un internaut Georgianei, in sectiunea de comentarii. Unii dintre ei au presupus ca fosta iubita a Faimosului ar putea fi insarcinata, insa tatena a negat vehement. „In sfarsit, esti gravida”, i-a comentat un internaut Georgianei la poza.

Jador a venit la Survivor Romania 2021 pentru a o uita pe Georgiana. El spera sa se intoarca un alt om din aceasta experienta si sa poata lua de la 0.

„Am lasat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gandit putin la ea, mi-a curs o lacrima… Dar vreau sa uit. Isi bate joc de mine pentru ca sunt om bun.

Nu se gandea la mine, se gandea doar la ea. Nu se gandea ca am nevoie de o femeie langa mine, ca eu muncesc atat de mult, muncesc cu noptile. Sincer, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau sa o uit neaparat. Am venit aici sa o uit si sa devin un om mai bun. O sa fie ca un post pentru mine, fix asa am gandit cand am plecat de acasa”,a dezvaluit Jador, in al doilea episod de la Survivor Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro