Gina Pistol arata fabulos in ultimul trimestru de sarcina!

Ultima poza cu burtica de graviduta a strans aproximativ 140 de mii de aprecieri.

Doar cateva luni ii mai depart pe Gina Pistol si pe Smiley din a deveni parinti cu norma intreaga. Iar daca majoritatea femeilor se feresc sa se pozeze, in special atunci cand mai au foarte putin pana la nastere, vedeta nu se sfieste sa posteze fotografii cu burtica in aceasta perioada.

Mai mult decat atat, frumoasa prezentatore TV s-a mandrit cu infatisarea de graviduta chiar de la inceputul sarcinii si a postat mai tot timpul poze cu burtica, spre bucuria internautilor. Iata, insa, cum arata Gina Pistol la cateva luni pana la nastere si ce reactie au avut fanii acesteia.

Vedeta este foarte comunicativa cu fanii de pe retelele de socializare si vrea sa-i tina la curent cu absolut tot ce face.

loading...
Tocmai de aceea posteaza periodic fotografii cu ea si cu burtica, iar internautii adora acest lucru.

In ultima poza cu burtica de gravida , pe care a pus-o pe contul ei de Instagram, fanii au luat-o razna cand au vazut cum arata blondina in ultimul trimestru de sarcina. Poza este alb negru, cu Gina care sta in profil, astfel burtica de gravida fiind pusa extrem de mult in evidenta.

La aceasta, vedeta a mai adaugat si descrierea: ”Legenda spune c-o sa mai creasca…burtica”.

Fotografia a strans pana in acest moment aproximativ 140 de mii de aprecieri si peste 1.400

de comentarii. Insa nu toate reactiile au fost pozitive, ci internautii s-au impartit in doua categorii: cei care o sustin pe Gina si ii ureaza numai de bine si cei care aduc remarci rautacioase la adresa ei.

loading...
In timp ce unii au incercat sa-i ia apararea prin comentarii, in fata celor care nu au avut nimic bun de spus la adresa ei: ”Esti minunata, imi

pare rau ca ai parte de unele comentarii atat de stupide! Perioada asta e cea mai frumoasa, dar stiu ca e si vulnerabila! Oameni rai!”, ”Mai oameni buni, mai dati “report” din cand in cand la astia care stau pe Instagram sa jigneasca, sa umileasca si sa isi scoata gunoiul din cap, ca evident creieri nu au!”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro