Iancu Sterp, dezvaluire emotionanta despre Culita Sterp, concurentul de la Survivor Romania 2021

Culita Sterp, concurentul de la Survivor Romania 2021, are o relatie foarte apropiata cu familia sa. Ce dezvaluire a facut Iancu Sterp, fratele Faimosului, despre acesta?

Culita Sterp este unul dintre cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021, iar dupa ce a vazut cum se descurca Faimosul pe trasee, Iancu Sterp este convins ca fratele sau va aduce acasa marele premiu. Ce mesaj emotionant a postat pe instagram?

Culita Sterp a dovedit inca de la inceputul emisiunii Survivor Romania 2021 ca este un concurent puternic si motivat sa ajunga cat mai departe in cadrul competitiei. Fratele sau, Iancu Sterp, stie ce inseamna aceasta provocare, avand in vedere ca si el a participat la Survivor Romania in primul sezon, la acel moment facand parte din echipa Razboinicilor.

Culita Sterp face parte din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021, insa fratele acestuia a tinut sa sublinieze ca desi Culita lupta alaturi de vedete, in sufletul acestuia se ascunde un mare razboinic. Iancu Sterp le-a multumit tuturor celor care il sustin pe Culita Sterp si a adaugat ca avand in vedere performantele acestuia de pana acum, cu siguranta se va intoarce invingator.

loading...
„Multumim celor care il sustineti pe Culita la Survivor! Chiar daca este la Faimosi, el este un razboinic. Am incredere in Culita si sunt sigur ca va castiga. Chiar daca nu va castiga, eu si familia lui il vom astepta acasa cu acelasi entuziasm si cu iubire!”, este mesajul pe care Iancu Sterp l-a scris pe instagram.
Apropiatii lui Culita Sterp deja ii duc dorul Faimosului, in special iubita acestuia, Daniela Iliescu, care este insarcinata si urmeaza sa aduca pe lume primul lor copil. Desi toti cei dragi ii simt lipsa lui Culita Sterp, Faimosul este sustinut de toata familia, iar apropiatii spera se se intoarca acasa cat mai tarziu si sa faca fata tuturor provocarilor din Republica Dominicana.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro