Ilie si Ioana Nastase, primele imagini dupa bataie!

Au aparut primele imagini cu Ilie si Ioana Nastase, dupa ce bruneta a fost batuta de fostul tenismen.

Recent, un nou scandal a izbugnit in showbiz-ul romanesc. In seara de 8 ianuarie, Ioana Nastase sunase la numarul de urgenta, dupa ce Ilie Nastase ar fi agresat-o. Din primele informatii, la cateva minute dupa ce a parasit locuinta, a fost lovita de fostul tenismen.

„Nu mi s-a intamplat asa ceva in viata mea. Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia. Am iesit pe usa, m-am urcat in masina si am plecat direct spre Constanta. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, insa pot sa spun ca este un om extrem de influentat”, povestise Ioana Nastase la vremea respectiva.

Ei bine, Ioana si Ilie Nastase dau semne ca au trecut peste evenimentul tensionat care a avut loc pe 8 ianuarie. Din cate se pare, Ioana si fostul tenismen au reusit sa depaseasca momentele neplacute din viata de cuplu. In urma cu cateva zile, sotii Nastase au fost surprinsi la un retaurant impreuna, in apropierea Gradinii Zoologice. Ulterior, cei doi soti s-au urcat in masina si se pare ca au demarat spre caminul conjugal.

Invitat in cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”, Ilie Nastase a oferit detalii despre ultimele doua femei din viata lui.

loading...
Cu toate ca Ioana este mai tanara cu 30 de ani decat el, fostul tenismen sustine ca este femeia care l-a ajutat sa-si gaseasca linistea.

„Eu am avut norocul ca am dat peste cineva care ma intelege, cel putin pana acum.

M-am calmat, ma simt foarte bine, ma simt linistit, fata de ce mi s-a intamplat cu Brigitte. E singura persoana pe care o ascult si asta pentru ca imi face bine. Sigur ca ne mai si certam, dar dupa cateva ore ne impacam si mergem mai departe.Ne gandim sa facem si acest copil daca eu sunt in puteri. Daca nu o sa gasim o metoda, pentru ca as dori sa am un copil cu Ioana. Chiar vreau sa facem asta, pentru ca un copil inseamna familie”, a spus Ilie Nastase.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro