IMAGINE SURPRINZATOARE CU MAMA LUI MIHAI MITOSERU.

Actrita Camelia Mitoseru, mama celebrului Mihai Mitoseru, candva o obisnuita a emisiunilor pe teme mondene, a disparut de tot de pe micile ecrane, dupa ce in luna iulie avea sa ajunga de urgenta la spital.

Cel mai probabil extrem de emotionat, Mihai Miroseru a publicat, de curand, pe retelele de socializare, o imagine cu mama sa, in timp ce tine in brate cainii familiei. In poza de poate observa in poza, Camelia arata din ce in ce mai obosita, dar totusi foarte zambitoare.

In vara, Camelia Miroseru ajungea la spital din cauza unor probleme de sanatate, care din fericire nu au fost deloc unele grave. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior si m-am speriat si m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai si nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot asa, ca lui Mihai, numai ca la mine nu sunt pe afara, sunt pe dinauntru. De aia m-am si dus ca am vazut ca mi s-au umflat amandoua picioarele! Am 4 zile de tratament, in mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoseru la Antena Stars.

loading...
Tot in iulie, Mihai Mitoseru a fost operat de urgenta, dupa ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizita de rutina. Diagnosticul pus de medici este de speriat. Prezentatorul TV putea sa moara oricand.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro