Insarcinata in 6 luni, Vulpita a ajuns la munca de jos!

Vulpita si Viorel nu renunta atat de usor la viata de oras, chiar daca au ajuns la munca de jos.

Insarcinata in sase luni, Veronica Stegaru, alias Vulpita, munceste cot la cot cu sotul ei. Cei doi fac curatenie prin casele oamenilor si incearca sa mai puna un ban deoparte pentru momentul in care se va naste copilul lor.

In urma cu cateva zile, in presa a circulat informatia ca Vulpita si Viorel s-au intors la Blagesti , fara nici un ban in buzunar. Lucrurile nu stau insa chiar asa, iar cei doi sunt convinsi ca cei din satul lor natal au lansat acest zvon pentru a-i discredita. ”Aia de acasa, de la Blagesti, sa nu ne mai poarte ura si dusmanie”, a spus Viorel intr-o filmare postata pe Youtube in urma cu cateva zile.

Viata la oras e mult mai interesanta, iar cei doi par hotarati sa ramana cu orice pret in mediul urban. Chiar daca asta presupune caVeronica, insarcinata in 6 luni, sa munceasca cot la cot cu Viorel. Cei doi s-au angajat in regim de colaborare cu o firma de curatenie si mai castiga bani atunci cand mai apare cate o lucrare, acasa la cineva.

loading...
”Ne-am gasit o colaborare la o firma de curatenie. Sa nu mai zica oamenii ca nu muncim. Cei de la firma sunt foarte multumiti de noi. Am avut mai multe apartamente azi, in care am facut curatenie”,a dezvaluit Viorel.

Sotul Vulpitei spune insa ca visul sau cel mai mare este sa-si gaseasca un serviciu stabil, cu carte de munca, astfel incat sa aiba siguranta zilei de maine.

Viorel spune ca n-a fugit niciodata de munca, ba mai mult, daca ar avea un serviciu fix, ar continua sa faca curat pe la oameni, in timpul liber.

”Castigam bine, nu ne plangem. Doar ca ne cheama pe colaborare, cand are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Si acolo cu serviciu stabil, si aici, la colaborare. Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa-mi gasesc un loc de munca stabil”,a mai spus Viorel.

Veronica Stegaru alias Vulpita urmeaza sa nasca la sfrasitul lunii aprilie. Cei doi mai au o fetita impreuna, care locuieste cu bunicii, la Blagesti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro