Iubita lui Culita a recunoscut, in sfarsit, adevarul despre cum l-a cunoscut pe artist

Daniela, iubita lui Culita Sterp, a spus adevarul despre momentul in care l-a cunoscut pe cantaret.

Daniela Iliescu a vorbit in exlcusivitate la Teo Show despre relatia cu Culita Sterp. Viitoarea mamica a marturisit ca cie doi se cunosc mai bine de 13 ani de zile si au ramas mereu prieteni. De la relatia de prietenie dintre ei pana la o relatie de dragoste a mai fost un singur pas.

Niciunul dintre ei nu ar fi stiut ce le rezerva viitorul atunci cand s-au reintalnit.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred ca sunt deja 13 ani de cand ne stim. Ne-am cunoscut in clasa a 9-a… Chiar am si participat si la eveniment. Ne-am inteles foarte bine, eram prieteni, am pastrat legatura mereu, m-am imprietenit si cu surorile lui si am tinut mereu legatura… Am mai pastrat asa legatura, dar niciodata nu mi-am imaginat ca vom avea ceva..”, a povestit Daniela Iliescu.

loading...
Iubita Faimosului de la Survivor Romania a

recunoscut ca atunci cand l-a cunoscut pe Culia Sterp, el era un barbat singur. La inceput, tanara era retinuta sa se intalneasca cu actualul ei iubit, deoarece credea ca este in continuare intr-o relatie cu fosta lui sotie. Atunci, Culita Sterp i-a explicat Danielei ca este din nou singur si ca pot forma un cuplu.

„Prima data cred ca ne-am intalnit undeva la munte, intamplator.

Tot ce m-a atras de data asta e ca el tot venea sa ne intalnim. Eu nu am mai ezitat sa ne intalnim, eram liberi amandoi. La inceput am ezitat pentru ca eu credeam ca mai este intr-o relatie si nu am vrut sa fiu a cincea roata la caruta, nici sa mi se puna vreo eticheta. La inceput am refuzat pana mi-a clarificat chiar singur. La inceput cred ca am stat vreo sapatmanana in care venea seara de seara, stateam in masina si povesteam tot felul de lucruri”, a dezvaluit iubita lui Culita Sterp

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro