Iubita lui Culita Sterp, prima reactie dupa ce artistul a anuntat ca este insarcinata, la Survivor Romania

Culita Sterp si Daniela Iliescu vor deveni parinti pentru prima data.

Culita Sterp a anuntat ca anul acesta va devenit tata pentru prima data. vestea cea mare a fost data in primul episod de la Survivor Romania, difuzat sambata, 9 ianuarie, de la orele 20:00, la Kanal D.

„Am venit aici sa il razbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns pana in finala la Survivor si nu a castigat. Iubita mea trebuie sa nasca. Chiar daca n-o ca castig, o sa merg acasa cel mai fericit dintre toti”,a dezvaluit Culita Sterp , in primul episod de la Survivor Romania.

Daniela Iliescu urmareste emisiunea de acasa si ii tine pumnii strans iubitului ei. Ea a inregistrat momentul in care Culita Sterp a facut anuntul despre sarcina, fara sa stie ceea ce urmeaza. Emotiile au coplesit-o imediat pe frumoasa iubita a cantaretului, care le-a multumit urmaritorilor pentru toate mesajele pe care le-am primit.

loading...
„Deci nu imi vine sa cred ca am trait asta si mi-am surprins emotiile in timp ce il filmam. Efectiv nu ma asteptam sa dea vestea si am ramas fara cuvinte. As fi vrut sa il strang tare in brate. Instant mi-au intrat mesaje in timp ce filmam si va multumesc din suflet pentru toate felicitaril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodata ca il vom primi”,a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu, pe pagina ei de Instagram.
Chiar daca Daniela va urma sa nasca in cateva luni, plecarea lui Culita Sterp nu este un impediment pentru cei doi. Iubita artistului il sustine pe tatal viitorului lor copil si spera ca se va intoarce acasp cu premiul Survivor Romania 2021.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro