Jador, cu cafeaua in mana, danseaza cu Amna si Elena!

Imagini surprinzatoare cu Jador, Amna si Elena Marin! Cum au fost surpinsi inainte de inceperea competitiei.

Inca de la aparitia pe micile ecrane, Survivor Romania sezonul 2 este competitia preferata a telespectatorilor! Confruntarile cancene dintre Faimosi si Razboinici atrag milioane de romani in fata televizoarelor. Formatul emisiunii este unul inedit, iar concurentii sunt supusi unor provocari de neimaginat, atat fizice, cat si psihice.

Pe toata perioada in care se afla in Republica Dominicana, concurentii nu au niciun fel de legatura cu lumea din afara si nu au voie sa foloseasca telefoanele mobile. Ultimele momente de „libertate” ale concurentilor au fost chiar inainte de a incepe filmarile.

Imagini inedite cu Amna, Jador si Elena Marin in timp ce se danseaza in Republica Dominicana, au fost postate pe retelele de socializare chiar de cantareata.

loading...
Scenele au fost filmate chiar inainte de inceperea competitiei, in timp ce se aflau cazati la hotel, iar dovada consta in bratarile pe care concurentii le aveau la maini. Cei trei se distreaza de minune la o petrecere pe plaja, iar Jador pare foarte incantat de compania pe care o are. El este surprins in timp ce danseaza alaturi de Amna si savureaza o cafea.

In urma meciului pentru imunitate, echipa Rzaboinicilor a iesit invingatoare. In urma voturilor, echipa Faimosilor a decis ca nominalizarea lor spre eliminare sa fie Roxana Nemes . Cantareata s-a aratat surprinsa de acest verdict, insa sustine ca isi doreste sa ramana in competitie.

„Ma asteptam si nu ma asteptam. Probabil ca am meritat. Am dat prea mult la inceput si dupa nu am mai dat deloc. Imi doresc sa raman. M-am adaptat destul de bine. Probabil pana aici mi-a fost, probabil ma asteapta ceva mult mai bun acasa”, au fost primele declaratii ale Roxanei Nemes, dupa ce a fost nominalizata spre eliminare de catre colegii sai.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro