JADOR, LUAT PE SUS DE ZANNI, LA SURVIVOR!

E tensiune mare in noua editie Survivor Romania. Iar Jador pare a fi in centrul atentiei. De data aceasta a intrat in conflict cu Zanni, care nu a ezitat sa-l atace.

Faimosii au pierdut in fata Razboinicilor, cu 10-3, iar dupa finalul probelor Zanni si Jador s-au contrat in priviri, pentru inceput. Si Alexandra Stan a avut cateva lucruri de spus, la scurt timp, scrie wowbiz.ro.

Zanni: Nu castigam pentru ca nu suntem sportivi, pentru ca aici nu este doar despre sport. Ne certam pentru ca avem perceptii diferite, insa nu toate sunt corecte.

Alexandra Stan: Eu ma simt precum cetateanul turmentat: Eu pe cine votez?

loading...
Zanni: O sa votam veriga slaba!

Simona Hapciuc: Eu nu o sa vorbesc dupa prietenie sau din punct de vedere social.

Jador: Care aveti sange, votati-ma!

Morosanu: Calmeaza-te, nu mai zice asa. Eu nu-l votez pe Jador, ca a adus puncte. Ce e cu tine?

Hapciuc: Tocmai pentru ca am sange, nu o sa te votez pe tine astazi. Cu tot comportamentul tau, nu consider ca trebuie sa pleci acasa.

Zanni: As renunta la Jador pentru ca e prea mult teatru de care nu am nevoie.

Jador: Daca ti-as scoate defectele in evidenta ai fi cea mai naspa dintre noi. Asta ati facut voi cu mine.

Morosanu: Stam impreuna, ne spunem secrete si cand incepe o cearta ne folosim de asta si le scoatem in fata.

loading...
Jador: Stiu ca ma barfiti pe la spate, daca aveti ceva de spus, sa-mi spuneti in fata. Nu mai scoateti defectele lui Jador in fata..

Alexandra Stan: Am inteles, esti o victima.

Jador: Da, sunt o victima.

Zanni: El are experienta. Cand isi asuma si zice ca sunt defectele mele, lumea empatizeaza. E o strategie psihologica. Insa, modul in care si-o asuma este altceva, tot o strategie psihologica, da vina pe altceva. E teatru tot!

Jador: Astazi, Zanni, a pierdut un om. Jur pe mama.

Zanni: Tu continui sa vorbesti, doar pentru ca ii desconsideri pe cei din jur. Stii cand taci tu? Cand se ridica Morosanu, atunci taci tu! Este cel mai evident, tu mergi pe pumn. Tu esti Jador! Tu respiri in locul nostru, au vrut si fetele astea sa spuna ceva si mereu le-ai zis sa taca. Sa se ridice si Morosanu si sa zica: tu sa taci, in…, sa vezi cum taci atunci. Pe mine ma seaca foarte mult Jador. Am o chestie, ma razboiesc cu cei care atrag atentia asupra lui cu energie negativa.

Morosanu: Voi vota pentru ce s-a intamplat astazi. Colegii care n-au tras pentru echipa, au stat frumos pe banca si au privit.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro