Jador si Alexandra Stan, surprinsi in tandreturi.

Jador si Alexandra Stan s-au distrat copios pe drumul spre Republica Dominicana!

Jador si Alexandra Stan fac parte din echipa faimosilor de la Survivor. In urma cu ceva timp, artista a fost surprinsa dansand pe melodiile lui Jador, iar acesta a dat de inteles ca o apreciaza mult, semn ca aveau o legatura inainte de show-ul de la Kanal D. Alexandra si Jador au stat unul langa celalalt in avion, iar conversatia dintre ei este de-a dreptul siropoasa.

Fanii celor doi nu ar fi surprinsi daca la Survivor se va naste un nou cuplu, la fel ca-n sezonul trecut. Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute si iubite artiste de la noi, in urma cu ceva timp a dat lovitura cu piesa ”Saxobeat”. Pe de alta parte, si Jador este unul dintre cei mai apreciati artisti la momentul actual, acesta avand colaborari total neasteptate, dar care au avut un succes imens pe YouTube.

Cei doi artisti s-au distrat copios intreg drumul spre Republica Dominicana. Alexandra si Jador au stat unul langa celalalt, iar mai apoi au dansat, fiind filmati de Amna. Filmarea a ajuns pe Instagram, acolo unde a fost apreciata de fanii emisiunii, dar si de cei care-i sustin pe cei doi artisti.

loading...
”Cine credeti ca sta langa mine?”,le spune Alexandra Stan, urmaritorilor ei.

”Seful ei”,spune Jador.

”Nu mai scap de el niciodata”, spune Alexandra, razand.

Emotii uriase pentru cei 12 Faimosi si 12 Razboinici care au dat curs celei mai mari provocari, participarea la „Survivor Romania”, reality-ul care va putea fi urmarit, in curand, la Kanal D! Concurentii si-au luat la revedere de la familii, prieteni si s-au imbarcat plini de speranta in aeronava care i-a dus in indepartata insula ce le va fi „casa” in perioada urmatoare. Fie ca si-au imbratisat parintii, prietenii sau copiii, cu totii si-au promis sa revina acasa „imbogatiti” cu o experienta extraordinara, cu prietenii legate pe viata si cu trofeul „Survivor Romania ” in brate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro