JO SI JUNO MAI DAU O SANSA POVESTII LOR DE IUBIRE?!

Artistii Jo si Juno au aparut impreuna ieri, in platoul emisiunii “La Maruta”. E drept, cantaretul care face parte din distributia serialului “Profu’” a venit alaturi de doi dintre colegii sai si au acceptat provocarea prezentatorului. La finalul jocului lor, Jo si-a facut aparitia si l-a luat de mana pe cel care ocupa un loc special in inima sa.

Da, au venit separat ca sa raspunda intrebarilor discrete si incomode ale lui Catalin Maruta, insa, pentru cateva clipe, Jo si Juno au fost impreuna… imbratisati chiar! In plus, au facut gesturi care i-au determinat pe multi dintre fanii lor sa creada ca ei dau inca o sansa povestii lor de iubire.

Dupa cum puteti observa in clipul de mai jos, imediat ce a intrat in platoul de televiziune, indragita blonda s-a dus direct la Juno, l-a luat de mana, iar acesta a tras-o in bratele sale. Ulterior, el i-a facut o declaratie de dragoste care a emotionat-o enorm pe tanara artista.

“Suntem prieteni! O s-o iubesc toata viata mea”, a declarat Alex Stancu, asa cum se numeste in buletin tanarul artist.

loading...
“Imi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vietii mele sa tin foarte privata viata personala. Am gresit ca am facut-o mai publica decat trebuia. Sunt foarte implinita, am oameni care sunt in jurul meu. Nu o sa stresez oamenii cu povestile mele mai putin fericite. Ma bucur ca am familia fericita si o am aproape, in rest nu conteaza absolut nimic”, a marturisit blonda intr-un interviu oferit in urma cu cateva saptamani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro