La cine va ramane fiica Oanei Roman si a lui Marius Elisei?!

Marius Elisei si Oana Roman s-au decis in privinta fetitei lor.

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mearga pe drumuri diferite a surprins pe toata lumea. Cei doi soti au hotarat, la sfarsitul anului trecut, ca cel mai bine ar fi sa divorteze. Anuntul a venit chiar cu doar cateva zile inainte de Craciun.

Insa, ce se va intampla cu fiica celor doi?!

Cei doi parinti nu se gandesc la impacare, ba chiar sustin faptul ca exista sanse foarte mici ca sa se impace. Totusi, la mijloc este si fetita celor doi, Iza. Se pare ca Oana a decis cum isi va petrece timpul micuta de acum incolo.

loading...
In cadrul unui interviu, fiica lui Petre Roman a declarat faptul ca Iza va merge in fiecare saptamana la tatal ei, cate 2-3 zile, iar apoi se va ocupa ea de aceasta.

”Iza merge in fiecare saptamana

la tatal ei, 2-3 zile, si saptamana asta a luat-o ieri si o iau eu maine la pranz, pentru ca avem filmari si nu a luat-o ca eu sa ma relaxez, dar asa ne-am organizat noi saptamana asta.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

De asemenea, Oana considera ca este foarte important ca fetita sa mearga si

sa aiba o legatura stransa cu tatal ei, chiar daca vedeta incearca sa ii ofere tot ce este mai bun.

Oana Roman a spus care este pricipalul motiv pentru care nu mai poate avea copii. In trecut, vedeta de televiziune a suferit o operatie extrem de periculoasa, care ar fi putut sa ii aduca sfarsitul.

„Cand dupa ce am nascut, am avut niste probleme de sanatate care mi-au pus viata in pericol, adica era sa mor.

loading...
Pentru a-mi salva viata, am facut o operatie, care a durat noua ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasa in partea stanga a abdomenului. Practic nu mai am muschi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutura si am stat cu sonda urinara sapte zile, iar in spital am fost internata apropae trei saptamani”,a marturisit Oana Roman.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro